keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Kurssit syöksyy ja kaduilla virtaa veri

Kyllä nyt sataa rikkaiden kivitaloihin lunta ja paskaa. Ei tarvi kummoista uutisvirtaa seurata, kun joku ripaus edellä mainitusta osuu omaankin tuulettimeen.

Kuten nyt vaikka tämä: IL: Edessä vaikeat ajat

Pörssit syöksyvät, Amerikassa lainoittajat hakeutuvat konkurssiin tai valtion suojelukseen, kuluttajien luottamus nousee kuin lehmän häntä ja kaikki muutkin mahdolliset indeksit ja osoittimet kertovat, että vituiks on menossa. Osin on jo mennyt.

Ensinnäkin, mua ei kiinnosta vittuakaan kenen rahat menee ja toiseksi, jos joku itseensä luottava espoolaispariskunta on ottanut kolmesataatonnia lainaa uskoen, että "hyvin tässä pärjätään", niin aina vaan parempi. Kohta jo V70 hurahtaa Repen vaihtoauton pihaan.

Yllä mainittu linkki sentään antaa meille internetin ongelmakäyttäjille kouriin tuntuvaa lohtua:

"Asia, joka vaikuttaa suomalaisten talouteen, on varmaan tämä kotimainen hintojen nousu, joka ehkä rassaa suomalaista kuluttajaa. Silloin on mietittävä omaa rahankäyttöä ja sitä, mikä on tarpeellista ja mikä turhaa, Lindholm korostaa."

Tää Lindholm tässä ei ole sen paskan orkesterin keulakuvapoika, vaan jonkun konkurssikypsän pankin pääekonomisti. SIIS OIKEIN KOVAN LUOKAN TALOUSLUU. Jotain se ilmeisesti koittaa kurkkuihimmekin tunkea antamalla järisyttävän tason talousneuvoa ja sanomalla, että OMAA TALOUTTA KANNATTAA TARKKAILLA JA MIETTIÄ, MIHIN ON VARAA JA MIHIN EI!!!

Toi kaikki onkin aivan vitun hyvää vinkkiä, sillä muissa olosuhteissa noin ei kannata tehdä ja ilman ton luokan Roope Ankkoja tää maa olis kyljellään jo viime vuosisadan alusta lähtien.

Ei ihme, jos kaikki hommat menee päin vittua, jos kansa on aivan vitun tyhmää ja sitten sitä vielä kaitsee ton tason juustotarjotin. Vedäpä ekonomisti vittu päähäsi ja lähde vaikka torille myymään kalaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TÖTTÖRÖÖ PIPPIJUU!

Anonyymi kirjoitti...

Aghhhh. Voi vittu nikkei ja nasdag tippui. Ja mä kun olin sijoittanut mun pizzalähettinä tienaamat rahat(6€) 1 toyotan ja 1 nokian osakkeeseen. Vittu nyt niiden yhteisarvo on 5 ekee.. Siinne meni mun elamän työ. Vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Atpo oikealla asialla!
Vituttaa nuo ekonomisti pellet, joille pelkän paskan puhumisesta pankit maksaa niin paljon, että ihmisten asuntolainojen korkoa sen takia nostetaan! Vittu saatana!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu kun tykkään haistaa paskaa ja kyrpää perkeleen vitut