perjantai 5. syyskuuta 2008

Älä osta vaatteita

Kävinpä taannoin vaatekaupassa. Oli tulossa juhlat ja piti ostaa kauluspaita ja kravatti. "No eipä mitään, on vittumaisemaakin" mielessäni marssin paikalliseen vaateliikkeeseen oikein pukimoon.

Myyjä: "Jahassh ja minkäshlaisheen tilaishuuuuteen she tulishi?"
Atpo: "Juhliin."
M: "Jaha ja minkäshvärishen puvun kansshshshhssha?"
A: "Tumman."
M: "Jaha, no shitten kelphaa melkein mikä tahanshshsha väri."

En erityisesti oo koskaan digannut vaatteiden ostamisesta. Olen kuitenkin havainnut lähes pakonomaisen tarpeen ajoittain ostaa vaatteita, koska vanhat joko menevät rikki tai ne haisevat. Jälkimmäisellä ei mulle oo niin merkitystä, sillä saamieni palautteiden mukaan porukassa mä ja vaatteet, dunkkaa muutkin kun ne rääsyt.

Eipä aikaakaan, kun löysin ihan ok värisen paidan, johon se myyjä tarjosi milloin pastellivärejä, milloin murrettuja, milloin persikkaa, milloin limeä ja kertoi, miten näin kesäkauden lopulla voi vielä käyttää tätä ja talvella tuota. Erilaisia kravatteja ja paitoja vilisi mun silmien editse kuin autoja pikakelatussa aamuruuhkassa.

Näitä se sitten vertas mun silmien väriin ja hiuksiin, etsi uusia ja toi muita paitoja, kun jo valitsemani ja teki tämän kaiken suhisuttaen kuin kiusakseni ässhshshhäänsä ja tietäen joka hetki paremmin kun mä, mikä on "kivaa päällä" ja missä "kangas hyväilee ihoa".

Jossain toisissa olosuhteissa olisin ollut valmis hyväilemään sitä pataan, mutta nyt kykenin leukaperät kireinä toteamaan, että "kiitos tämä on hyvä, lähden nyt". Liikkeessä jäi ääneen sanomatta muutama asia, joista tässä teille muutama.

1. Mä en pyytänyt sun neuvojas!
2. Olit sä asiasta mitä mieltä vaan, mä sitä vitun riepua kuitenkin pidän, joten yks vitun hailee, mitä värejä sun mielestä mun kannattais käyttää.
3. Mä osaan kyllä käyttää silitysrautaa, joten tunge hanuriis ne rypistymisenesto-ohjeet.
4. Mua ei kiinnosta, koska ja missä mä saan tai en saa pitää jotain vitun rääsyä!
ja 5. PERSIKKA JA LIME ON HEDELMIÄ VITUN TAHNANAAMA!!!

Mä en erikoisesti pidä missään kauluspaidoissa luuhaamisesta ja yks kohtuu tanakka syy tälle on just toi edellämainittu, jo tovi sitten keski-ikäistynyt ja ajoissa solariumin löytänyt sössöttäjähanhiemofetajuusto, joka ei tunnu tajuavan edes suoria viittauksia siitä, että liikkeen liikevaihdon kannalta olis tän kyseisen tapauksen liike musta poispäin KOHTUU SUOTAVAA!!!

SAATANA!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätä ei jaksa edes kommentoida...Kirjoittaako näitä edes enää samat ihmiset?

Anonyymi kirjoitti...

Vitun paska juttu. Homo Linux pingviini jota Bill Gates on vetänyt perseeseen ilman liukuvoidetta ja kumia, kirjoittaa paremman.

Anonyymi kirjoitti...

Diggaa käteesi, vitun kokovartalo kyrpä

Anonyymi kirjoitti...

Vittu eikö äidin neuloma LIPOVERI enää kelpaa? Se vitun vaaleanpunainen joka sulla on aina päällä kun sä lähdet ulos vähän BAILAAMAAN tikkurilan heseen.

Anonyymi kirjoitti...

VAISU!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

eikö olis jo aaaarvonnnan aaaa-iiika, kellle naaaalli napsahtaaaaa, naaalli napsahtaaaaaaa....vitun ugalabugalat

Anonyymi kirjoitti...

kato atpo pasasta mallia ja pistä eukko kauppaan ostaan noita rättejä. eiku älä

Anonyymi kirjoitti...

hyi vittu oli huono juttu. Yrittäisitte nyt edes. Tekemällä väännettyä paskaa..

Anonyymi kirjoitti...

Pasa ja Atpo haluun teidän feisbuukystäväksi miten se onnistuu?

Mistä te keksitte kaikki nää ihanat aiheet blogille? Seuraattekste kauheesti mediaa?

Mä oon kuntavaaliehrokas. Voitteko liittyä mua kannattavaan facebookryhmään kans?

t. Hennale Vaasasta

Anonyymi kirjoitti...

No voihan helvetti mitä sontaa. En ole viikkokausiin käynyt tällä paskablogilla enkä kyllä jatkossa enää tänne tulekaan. Kirjottajat on siis vaihtuneet. Luuleeko alkuperäiset etteivät lukijat huomaa? Surkeaa kerrasaaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vitun kitisijöitä täällä on? "Kirjottakaa useammin...", "miksi teiltä ei tule uusia juttuaja". Sit kun tulee, niin johan on urpoja lukijoita. Ei vittu. Täähän oli samaa kamaa kun aikasemminkin (mikä on siis hyvä, jos joku ei sitä vielä tästä arvannut)!

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan aivn vitun hauskaa, että näiden blogien arvostelijat yrittää olla JUST niinkun blogien kirjottajatkin.. muka niin vitun kriittisiä. Tosin blogien kirjottajat
osaa sen homman teitä kymmenen kertaa paremmin, niin turha teidän on esittää täällä.

hajotkaa

Anonyymi kirjoitti...

kun vituttaa voi sanoa persettä perkeleen vitut ja AAAAaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

Mikko Majaniemi kävi ympärileikkauksessa ja meni kiusaamaan Myllypurossa sijaitsevaan kolsintie 3 osoitteeseen Tapio autiota levittämällä avonaisesta ikkunasta kyrvän nupin hajuja hänen taloonsa