perjantai 19. syyskuuta 2008

Kipeä haamuraja

Jos Jesse vielä seikkailisi keskuudessamme, pitäisi herran laittaa temppuvalikoimansa uusiksi. Vettä ei nimittäin enää kannata muuttaa viiniksi, vaan bensaksi - sen verran kyseisestä kusesta vouhotetaan. VOI VITUN MAKU! Miten helvetissä sen litkun hinnasta on tullut säätäkin pahempi small talk -aihe??? (Joo, vituttaa tässä myös small talk, mutta siitä joskus toiste).

Käsittelimme tätä paskaa jo taannoin tässä nollakolumnissa, tapamme mukaan viileän analyyttisesti. Tuohon aikaan mesottiin siitä, kuinka sen roskaliemen hinta nousi ja sen seurauksena erilaiset haamu- ja kipurajat paukkuivat nopeammin kuin meikän nyrkki satunnaisen oktaani-ollin naamariin. No, hiljattain hinta kääntyi laskuun ja äkkipikaisimmat ehtivät jo huokaista helpotuksesta, että tuo hintadebatti, -kebabbi ja -rabbi olisi loppunut edes hetkeksi. JA MITÄ VITTUA VIELÄ! NO EI MITÄÄN!

Sama paska jatkuu nyt toiseen suuntaan: AL: Bensaa saa jo alle 1,40:n haamurajan. SIIS HETKINEN! Kuinka helvetissä sama hinta, joka pari kuukautta sitten oli haamuraja ylöspäin mennessä, on nyt haamuraja hinnan laskiessa??? Ja miksi tosta ylipäätään pitää kirjoittaa? Ja kuinka uskomaton kuutiopää pitää olla, että on kiinnostunut siitä, mitä toi kusi ylipäätään maksaa jossain Ylivieskalaisessa Kärkkäisten kauppakeskuksessa??? PITÄISKÖ LÄHTEÄ SINNE TANKKAAMAAN, NIIN SÄÄSTÄISI VÄHÄN? Matkalla voikin ajaa sillä datsunnissanilla esimerkiksi järveen.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan. Eilen huoltsikan kahviossa vanhempi kyrpäotsainen mies avasi keskustelun, "ILMOJA PITELE" pla.pla.pla. Haistakoot vitun. Sitten hän jatkoi "ON SE BENSAN HINTA HIRVEEN KORKEA" pla.pla,pla,pla,pla "ON NE ARABIT AHNEITA" pla,pla,pla.pla,pla. Sinä oli mun kahvitunti mistä vitusta noita tyyppejä sikiää?

Anonyymi kirjoitti...

Halavattu. Elävänä on muistissa takavuosilta, kun Nesteen-nyt-se-on-kai-joku-vitun-Vorttum tirehtööri Ihamuotila kyörättiin aina pääkonttorin edustalle, kun öljynhinta maailmanmarkkinoilla nousi tai laski. Jos nousi, nousi menovedenkin hinta, jos laski, niin "bensiinin hintaan ei kohdistu enää korotuspaineita". Ja tää pallopääkansa usko, että no mutta noinhan se on, kyllä noi patruunat on sitte viksuja. Sanonko mä?

Anonyymi kirjoitti...

te olette homoja ja sosialisteja. kannattas vetää vittu päähän ja hyperventiloida siitä et "VOI VITTU MUN PÄÄ ON NAISEN SISÄLLÄ!!?!?!?!!""22. se olis teille kauheaa kun te ootte homoja. ja sosialisteja. eniten vituttaa pasa ja atpo

Anonyymi kirjoitti...

Mä deleton tän sivun. (16.9 spurgu väittely. ) vitun pasa, atpo on editoinnut oman vastauksensa joka oli siellä. Ja miksi? Pelottiko tämän harekrisna-juutalaisen uhkailut. VITTU MÄ LUULIN ET TEILLÄ ON MUNAA.

Anonyymi kirjoitti...

Ja johon lisätäjseni youtube on googlen omistuksessa ja hymm musa yhtiö halusi tiedot tyypeistatä jotka download sitä paskaa. Ja ip osoitetta ei annettu. HAISTAKAA VITTU . Jos oikein ja vittuakn ma l?.kbkgja

Anonyymi kirjoitti...

Joo kävin katsmassa. Ensin oli x*haista vittu. Ja nyt kadonnut

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vituttaa

Anonyymi kirjoitti...

Köyhät kävelee. Ja katteeliset panettelee surkeeta sakkia kommentoimassa.

Sammy kirjoitti...

Vois se bensan hinta suakin vähän kiinnostaa, jos et pääsis bensaa ostamatta töihin.

Ihan hyvää juttua täällä muuten kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Jesse on edelleen keskuudesse, mutta hieman näkymättömämmässä muodossa kuin silloin julkisen toimintansa kolmivuotiskaudella.

Tämän lisäksi Hän lupasi tulla maailmalopun tienoilla noutamaan silloin elävät ja jo kuolleet, Häneen turvansa panevat, Taivaaseen.

Että sil viisii.

Googleta vaikkapa Raamattu ensi alkuun ja opiskele asiaa lisää...