sunnuntai 10. elokuuta 2008

John McObhama Haistalliry Vittu

Nyt kun toi Amerikankin vaalipaskapelleily on saanut edes jonkinlaisen välilopun (mikä vittu on väliloppu? Eikö se väli nyt tarkoita sitä, että se ei ole vielä ohi? Haistapa Atpo vittu!), niin voidaan pysähtyä nuotiolle yhteen ääneen toteamaan, miten päin vittua voi noinkin iso maa asiansa hoitaa.

Yhden presidentin valitsemiseen menee yli vuosi ja viimeaikaisia onnistumisia seuratessa tulee väkisin mieleen, että Pasan kohta sokea marsukin suoriutuisi asiasta korkeammalla prosentilla. Se, että Pasalla ei ole marsua, joka näin ollen ei kohta ole sokeakaan, ei pienennä sen mahdollisuuksia millään tavoilla.

Sen sijaan tuo Texasin kansalaisuuden ansaitseva valitsijamiehistöpaskahousokuoro, joka tuon kaiken takana on, kykenee vittupäisyydessään sfääreihin, johon Greenpeace, Amnesty ja Oikeutta eläimille eivät yhdessäkään kykene.

Vittu!

Ja miten toi koko paska koskettaa mua? No siten, että sitä saatanan paskaa tungetaan silmille joka tuutista. Ne otti sieltä Pasaan ja muhunkin yhteyttä ja kysyivät, voitaisko ottaa vaalien mainos näille sivuille. Ei voitu.

Saatanan vittu, vitun paska ja paskainen saatana. Pyhä kolminaisuus, triangeli ja ympyrä. Sulkekaa kanavat USAsta ja päästäkää meidät pahasta.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö Pasaa vieläkään vituta?

Anonyymi kirjoitti...

Tästä vitun blogista on tullut ihan saatanan paska. Vittuako minäkään täällä enää käyn nuuskimassa.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen. Alkaa tuntua ettei kirjottajia enää vituta. Vaikka aiheita on esim vitun olympialaiset, Georgian vitun tilanne. Ja muuten se vitun facebookin paska kerhon on aivan vitun syvältä

Anonyymi kirjoitti...

Muumipeikot on lihavia koska nillä ei persereikää. Vitun facebookin käyttäjällikään ei ole, ainoa ero on se että niillä vitun ruuviperseillä se paska kasautuu päähän.

Anonyymi kirjoitti...

vituttaa teidän mukahauska idiotismi. oottepa te perseestä.

Anonyymi kirjoitti...

sinä saatanan hattivatti voit vaikka imasta ittees, tää blogi on parasta mitä netti tarjoaa!!!!, jatkakaa samaan malliin (voisitte kirjottaa vaikka lisää tietokoneista)

Anonyymi kirjoitti...

voi vittu että vituttaa tommonen perseennuoleminen!! Haistappa vaikka vittu! Nii ja Pasa ja Atpo kans!!!

Anonyymi kirjoitti...

Vittunaamakirja (facebook) sinne kun menee siellä on heti joku vittunaama "HEI MÄ OLEN SAMPSA TSEKKAA MUN VITTUNAAMAKUVA OSTIN UUDET 5SENTTIÄ PAKSUT RILLIT" haista sampsa vittu ja atpo kanssa. Teillä on vitun paskat jutut nykyään

Anonyymi kirjoitti...

Sanottu jo monesti, mutta ei teidän persenaamojen oo mitään syytä lopettaa päivätyötänne. Keksikää jotain oikeata kirjoitettavaa. Tällä tasolla ette olis alussa pärjänneet.

Anonyymi kirjoitti...

voi vittu mitä vitun paskaa...haistakaa vittu vitun finni naamaset urpot ketä vittua kiinnostaa mitkään teijän vitun urpot juttut perkele että rupes vituttaa tommonen paska..voi vitun vittu että tuhlasin omaa vitun aikaani ton paskan lukemiseen...haistakaa vittu!!!

Anonyymi kirjoitti...

ompa vittumainen mikä vittu onka... tämmöstä vittua ei tarvita mut vitu hyvä että o vittu

Anonyymi kirjoitti...

Haistakaa koiran paskat ja vitut saatana