torstai 24. heinäkuuta 2008

"...koska MULLA on suhteita."

Joopa joo. Mieluummin toivoisin teidän tuntevan piston sydämessänne, mutta jos näin ei ole, niin haistakaa nyt kuitenkin vittu.

Kesäfestareita on haukuttu jo jonkun verran ja hyvä niin. Meninpä kuitenkin semmoisille aiemmin tänä kesänä. Kulkuvälineeksi valitsin todella näppärästi junan ja...

VITTU MÄ SANON SULLE SAATANAN KUSINAAMAINEN ELÄKELÄISLUTKA, ETTÄ SAAT UIDA SEMENTISSÄ, ELLET NYT AIKA VITUN ÄKKIÄ PIDÄ SITÄ RUSKETETTUA HEVOSEN TURPAASI KIINNI!!!

On yks aivan vitun hailee, sama ja lama keitä sä tunnet ja keitä et. Kohta tunnet sen aiemmin mainitun piston sydämessäsi. Morat on kaupassa halpoja.

Vitun vittu. Luisuin vähän asioiden edelle, palataan siis taaksepäin.

Tietenkään junayhteys ei ollut kunnossa, sillä hajoamisen ja ylibuukkauksen myötä osa matkustajista matkusti bussilla, minkä takia TIETENKIN myöhästyin jatkoyhteydestä. No tällä nyt ei oo erikoisempaa merkitystä, VR kyllä tavallisesti on kuskannut kotiin tavalla tai toisella.

Soitinkin sinne vittunaamapalveluun ja kerroin tilanteen. Sain ohjeet mennä tiskille mankumaan jatko-ohjeita, minkä teinkin. Tulevaa taksimatkaa miettien vietin loppubussimatkan kohtuu nollat taulussa.

No eipä mitään, määränpääasemalla tapasin pari muutakin myöhästynyttä, joista yksi oli ylempänä mainittu solariumihme, jonka niskat olivat jo tavatessa mielestäni turhan suorat. Ko. paskiainen aloitti saarnan:

"MINÄ soitin matkalta tälle ja tuolle tutulleni, joka on töissä VR:llä ja HÄN järjesti meille jatkoyhteyden ja vittu sitä plus paska tätä. Eikö ole hyvä, että HÄN hoiti tämän asian, sillä muuten ME odottelisimme täällä..." (miksi CAPSin pronominit? No mikset itse pitäisi turpaasi kiinni?)

Tätä saatanan virttä jatkui koko taksimatkan perille. Tämä idiootti muisti toistella ym. litaniaa koko matkan ajan hehkuttaen omaa erinomaisuuttaan, suhteitaan + paikallistuntemustaan neuvomalla taksikuskin GPS:a lyhyempiä reittejä tuon tuosta.

Voin kertoa, että käämi oli kireällä ja pinna paloi. Enpä sanonut tätä hänelle, joten kerron sen teille. TÄMÄ SAATANAN TAKSI OIS KYLLÄ VIENYT MEIDÄT YHTÄ VARMASTI PERILLE, VAIKKA SUA EI OLISKAAN TÄÄLLÄ SAASTUTTAMASSA ILMAA A. NAAMALLASI, B. JUTUILLASI JA C. ÄÄLIÖMÄISYYDELLÄSI! JOTEN IME PERSEESEEN NE VITUN URPOT KOMMENTTISI JA PIDÄ PÄÄSI KIINNI TAI TYÖNNÄN SUT ULOS OVESTA KESKEN MATKAN!!!

Saatanan vittu. Olipa kiva matka. Toivottavasti tavataan toisetkin.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kappas. Oikein kesälomamatkailua. Hienoa ^^

Anonyymi kirjoitti...

tääää on keskiluokkaisuus-bluuuuessss...

Anonyymi kirjoitti...

tärkiä täti =)

Anonyymi kirjoitti...

jaa. Taidan tuntea tuon emännän. Ainakin tuntomerkit sopivat hyvän kaverini vaimoon. Ei kuulu nykyään suosikki-ihmisiini...

Anonyymi kirjoitti...

no olisit vittu sanonu sille aasille että turpa kiinni vitu lehmä. Atpo välillä täytyy avautua... varmasti ne muutkin on ajatellu aikaspitkälti yhtä hienoja asioita tästä paikallisgurusta.

Anonyymi kirjoitti...

vittu te kaikki perseennuolija kommentoijat voitte mun puolesta suksia vittuun. Ketä kiinostaa.. saatana

Anonyymi kirjoitti...

homot, uus juttu ja vitun äkkiä. ei voi kestää noin kauan

Anonyymi kirjoitti...

vittu itsepähän olet mennyt matkaan ja vastaat vain itsestäsi. ymmärrän vittuuntuneisuuteni ja aivan varmasti olemme kaikki kokeneet jotain vitun älytöntä ja paskaa (vitun saatanan perkeleen huoran penikan paskanvääntöä). kyllähän se käämi palaa vähemmästäkin, varsinkin kun yrittää itse hoitaa asiat aina niin kuin itse haluaa ja uskoo ja luottaa siihen että porukka on ympärillä juuri sitä mitä itse haluaa. sitä itse kun on jumalauta niin vitun hieno ihminen ja persoona et muut voi painuu vittuun.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teitä vaivaa? Joko vanha kunnon journalismi on kuolemassa, eikä paskanaamat osaa varata viinaa, niin paljoa, että sitä voi kiskoa itsensä erittäin lähelle tajuttomuutta / eksessiviiseen vittupää-tilaan tuollaisen paskan osuessa samaan kulkuneuvoon?

Anonyymi kirjoitti...

Olisit vetänyt vitun paskakännin päälle ja heittänyt laatat sen vitun huoran syliin

Anonyymi kirjoitti...

kahdelle edelliselle

te ette ny ymmärrä. ei ne, varsinkaan atpo, osais semmosta. ku ei ne saa uusia juttujakaan aikaseks joka päivä vaikka se on heidän kirjoittamaton velvollisuus. uus juttu jo, vitun apinat

Anonyymi kirjoitti...

hei otin just kyrpää perseeseen