keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Eipä ole tähänkään paskaluukkuun tullut hetkeen kirjoiteltua. Syykin on yksinkertainen ja jo kertaalleen mainittu. Tää on paskaluukku. Kirjoittaisitko itse tänne?

No, täällä mä nyt oon taas, jostakin syystä. Joku voisi sanoa otsikon mukaan, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Mä en vois. On nimittäin kohtuu huikeeta paskaa kyseinen lause ja ennen kaikkea sen sisälläänpitämä ideologia. Voi venäläinen vittu! Kattokaa nyt:

"Siis mä en vaan millään saanu aikaan sitä duunia ajoissa, kun mulla on ollu tässä kaikenlaista ja sit siinä tuli yhtä sun toista ja sit se vaan jotenki siirty, mut eihän tää nyt montaa kuukautta oo myöhässä, ja parempihan se on myöhään kuin ei milloinkaan, eiks niin, heh heh heh..."

HEITÄ HOMO PUOLIVOLTTI NISKALLES! Kai sä nyt ymmärrät, että olis jokaiselle osapuolelle parempi, jos olisit hyväksynyt tappiosi ja jättänyt tuon paskan kokonaan tekemättä. NYT SIITÄ ON VAIN HAITTAA! Helvetin hattivatti.

Samaan kategoriaan menee tietty myös "parempi kuin ei mitään". VITUNVITTU! Ton lauseen esittäjän päällähän on väistämättä auringonkokoinen puhekupla, joka kirkuu, että:

"Oon uskomattoman onneton superluuseri, joka yritti viikon tehdä yötä päivää jotain hikistä sivun raporttia, mutta lopputuloksena syntyi puolen muistilapun räpellys, joka ei liity yhtään mihinkään ja itse asiassa olisi ollut kaikille parempi, jos olisin jättänyt kokonaan yrittämättä ja vetänyt itseni sen sijaan kiikkuun, mutta kun tässä nyt kävi näin, niin yritän luikerrella tilanteesta uskottelemalla kaikille, että tämä paskatuotos olisi parempi kuin ei mitään, vaikka en usko siihen itsekään - syystä."

SAATANA TEITÄ SAAMATTOMIA! Tässäkin paskaluukussa on käsitelty usein jälkiabortin ihannetta surkeimman kansanosan harventamisessa, ja taas sille olisi kysyntää. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

36 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä, menevä aamunavaus. Nyt kaikki yhdessä laittamaan eduskuntaan aloitetta aiheesta "Jälkiabortin käyttäminen surkeimman kansanosan harventamisessa."

Anonyymi kirjoitti...

vittu te ootte idiootteja... "yhyy, mua vituttaa!" säälittävää

Anonyymi kirjoitti...

se ois totta tosiaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan
...mut mikä vitun pikkunilkki konttorirotta susta pasa on tullu??
..aina jtn raportteja ja työpaikkalässytyksiä?
rupee vituttamaan!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa kun teidän taso on laskenut huomattavasti!

Anonyymi kirjoitti...

Bravo, viihdyttävästä tekstistä. Jälleen kerran.

Olen yrittänyt tehdä jonkinlaista profiilia teistä ja ajattelinkin nyt kysyä suoraan, Pasa ja Atpo, oletteko libertaareja? Jos tunnistatte tämän itsestänne niin tässä olisi kiva blogi jota voisitte seurata:
http://fi-lib.blogspot.com/

Ehkäpä voisitte hakea blogista "jäsenyyttä" ja voisitte kirjoitella siellä juttuja libertarismiin liittyen tällä teidän mainiolla huumorilla maustettuna. Mainiota (tai vittumaista) päivänjatkoa, Pasa ja Atpo

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti tämä ei ollut yhtä tasokas (jos tasokas nyt on oikea termi) teksti kuin aikaisemmat. Ei ainakaan yhtä hauska ja oivaltava. Cityn kolumni sen sijaan oli huippu!

Anonyymi kirjoitti...

eniten kyllä vituttaa tällainen tekomukahauska paskajauhanta, missä ainoa verbaalinen taituruus liittyy vittu sanan tekotaiteelliseen ujuttamiseen muka yllättäviin väleihin.
vittu, pitäkää säälittävä vitutuksenne, kun ette osaa edes vittuilla.

Anonyymi kirjoitti...

siis jos nyt esimerkiksi pomo tollasta kehittelsi tarinaksi, sillä on vittu ollu parempaakin tekemistä kuin joidenkin vitun raporttien tekeminen... joku toimistossa on ollut polvillaan...

parempi ottaa muna pois vitusta aiemmin kuin myöhään, pätee aina. Muut jutut on sitten toinen asia.

Anonyymi kirjoitti...

Et semmosta.. "Menestyksen" myötähän teistäkin on kuoriutunut kunnon oikeisto-k**piä ja tekstien tasokin on laskenut jo pitkään kuin lehmän häntä. Parempi lopettaa, kun alkaa tää teidän sinänsä ihan hauska vitsi olemaan aika väsynyt jo.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös vapun jo pitäisi alkaa vituttamaan?

Anonyymi kirjoitti...

UUS JUTTU JO; VITUN APINAT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

Santra kirjoitti...

Olisiko ollut sitten parempi jättää juttu kirjottamatta jos niin paljon vituttaa se jatkaminen?

Santra kirjoitti...

...mutta toisaalta. miksi lopettaa kun voi tuoda vitutuksen esille typerässä paskaluukussa. Jälkiaborttikin on hieno asia.. Päivät lähteekin hyvin käyntiin kun saa luettua päivän vitutukset.

Anonyymi kirjoitti...

nonii vitun kusipääät, ootte niin saamattomia paskahousuja kun ei vieläkäään ole uutta juttua ! prkl että pistää tuo teidän lusmuilunne vituttamaan, vittu vituttaa kohta se enemmän kuin vappu.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu.

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa tämä muka hauska vappu, suu irvessä kiskotaan siideriä ja grillataan ja ollaan ystävällisiä naapureille. Eikö voitas olla niinkuin ennenkin? Ei tervehditä ja ollaan omissa oloissamme. Vältyttäis näiltä vitutuksilta kun joku kutsuu itsensä väkisin yllätyskylään, ja pääsee sitten juoruamaan toisille naapureille että ei niilläkään oltu keittiön pöydän välipuun päältä pyyhitty pölyjä. Niin! Kerta! Pysykää homeperseet kotona, jos ette osaa muutakuin kytätä. Vai väännänkö tortun teidän postiluukusta sisälle? Hä?

Anonyymi kirjoitti...

Iloista kevään jatkoa noin mukaville pojille! Hyvä kun olette päässeet irti näistä kirjoituksistanne viimeinkin! Onkin tosi mukava piipahdella jatkuvasti katsomassa tuota samaa otsikkoa.. Se tuo hyvää mieltä kaikille! Toivottavasti tänne ei enää tule ollenkaan uusia kirjoituksia ja voimme sen sijaan hymyillä kaikki toisillemme ja vaikka tanssia ruusuilla päivästä toiseen!!

Anonyymi kirjoitti...

Vihaan ruusuja, vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Anonyymi kirjoitti...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

Anonyymi kirjoitti...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

Anonyymi kirjoitti...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

11. toukokuuta 2008 12:09

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Kiitos tästä, menevä aamunavaus. Nyt kaikki yhdessä laittamaan eduskuntaan aloitetta aiheesta "Jälkiabortin käyttäminen surkeimman kansanosan harventamisessa."

17. huhtikuuta 2008 13:17
Anonyymi Anonyymi sanoi...

vittu te ootte idiootteja... "yhyy, mua vituttaa!" säälittävää

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi -013- sanoi...

se ois totta tosiaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan
...mut mikä vitun pikkunilkki konttorirotta susta pasa on tullu??
..aina jtn raportteja ja työpaikkalässytyksiä?
rupee vituttamaan!!!!

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa kun teidän taso on laskenut huomattavasti!

17. huhtikuuta 2008 17:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Bravo, viihdyttävästä tekstistä. Jälleen kerran.

Olen yrittänyt tehdä jonkinlaista profiilia teistä ja ajattelinkin nyt kysyä suoraan, Pasa ja Atpo, oletteko libertaareja? Jos tunnistatte tämän itsestänne niin tässä olisi kiva blogi jota voisitte seurata:
http://fi-lib.blogspot.com/

Ehkäpä voisitte hakea blogista "jäsenyyttä" ja voisitte kirjoitella siellä juttuja libertarismiin liittyen tällä teidän mainiolla huumorilla maustettuna. Mainiota (tai vittumaista) päivänjatkoa, Pasa ja Atpo

17. huhtikuuta 2008 17:40
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Valitettavasti tämä ei ollut yhtä tasokas (jos tasokas nyt on oikea termi) teksti kuin aikaisemmat. Ei ainakaan yhtä hauska ja oivaltava. Cityn kolumni sen sijaan oli huippu!

17. huhtikuuta 2008 22:01
Anonyymi Anonyymi sanoi...

eniten kyllä vituttaa tällainen tekomukahauska paskajauhanta, missä ainoa verbaalinen taituruus liittyy vittu sanan tekotaiteelliseen ujuttamiseen muka yllättäviin väleihin.
vittu, pitäkää säälittävä vitutuksenne, kun ette osaa edes vittuilla.

18. huhtikuuta 2008 13:14
Anonyymi Anonyymi sanoi...

siis jos nyt esimerkiksi pomo tollasta kehittelsi tarinaksi, sillä on vittu ollu parempaakin tekemistä kuin joidenkin vitun raporttien tekeminen... joku toimistossa on ollut polvillaan...

parempi ottaa muna pois vitusta aiemmin kuin myöhään, pätee aina. Muut jutut on sitten toinen asia.

18. huhtikuuta 2008 15:00
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Et semmosta.. "Menestyksen" myötähän teistäkin on kuoriutunut kunnon oikeisto-k**piä ja tekstien tasokin on laskenut jo pitkään kuin lehmän häntä. Parempi lopettaa, kun alkaa tää teidän sinänsä ihan hauska vitsi olemaan aika väsynyt jo.

25. huhtikuuta 2008 19:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eikös vapun jo pitäisi alkaa vituttamaan?

27. huhtikuuta 2008 18:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

UUS JUTTU JO; VITUN APINAT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

27. huhtikuuta 2008 22:57
Blogger Santra sanoi...

Olisiko ollut sitten parempi jättää juttu kirjottamatta jos niin paljon vituttaa se jatkaminen?

28. huhtikuuta 2008 9:22
Blogger Santra sanoi...

...mutta toisaalta. miksi lopettaa kun voi tuoda vitutuksen esille typerässä paskaluukussa. Jälkiaborttikin on hieno asia.. Päivät lähteekin hyvin käyntiin kun saa luettua päivän vitutukset.

28. huhtikuuta 2008 9:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

nonii vitun kusipääät, ootte niin saamattomia paskahousuja kun ei vieläkäään ole uutta juttua ! prkl että pistää tuo teidän lusmuilunne vituttamaan, vittu vituttaa kohta se enemmän kuin vappu.

29. huhtikuuta 2008 21:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vittu.

30. huhtikuuta 2008 16:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa tämä muka hauska vappu, suu irvessä kiskotaan siideriä ja grillataan ja ollaan ystävällisiä naapureille. Eikö voitas olla niinkuin ennenkin? Ei tervehditä ja ollaan omissa oloissamme. Vältyttäis näiltä vitutuksilta kun joku kutsuu itsensä väkisin yllätyskylään, ja pääsee sitten juoruamaan toisille naapureille että ei niilläkään oltu keittiön pöydän välipuun päältä pyyhitty pölyjä. Niin! Kerta! Pysykää homeperseet kotona, jos ette osaa muutakuin kytätä. Vai väännänkö tortun teidän postiluukusta sisälle? Hä?

30. huhtikuuta 2008 20:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Iloista kevään jatkoa noin mukaville pojille! Hyvä kun olette päässeet irti näistä kirjoituksistanne viimeinkin! Onkin tosi mukava piipahdella jatkuvasti katsomassa tuota samaa otsikkoa.. Se tuo hyvää mieltä kaikille! Toivottavasti tänne ei enää tule ollenkaan uusia kirjoituksia ja voimme sen sijaan hymyillä kaikki toisillemme ja vaikka tanssia ruusuilla päivästä toiseen!!

6. toukokuuta 2008 19:28
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vihaan ruusuja, vittu!

8. toukokuuta 2008 2:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

8. toukokuuta 2008 22:36
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

11. toukokuuta 2008 12:09
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

11. toukokuuta 2008 12:09

12. toukokuuta 2008 22:01

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Kiitos tästä, menevä aamunavaus. Nyt kaikki yhdessä laittamaan eduskuntaan aloitetta aiheesta "Jälkiabortin käyttäminen surkeimman kansanosan harventamisessa."

17. huhtikuuta 2008 13:17
Anonyymi Anonyymi sanoi...

vittu te ootte idiootteja... "yhyy, mua vituttaa!" säälittävää

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi -013- sanoi...

se ois totta tosiaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan
...mut mikä vitun pikkunilkki konttorirotta susta pasa on tullu??
..aina jtn raportteja ja työpaikkalässytyksiä?
rupee vituttamaan!!!!

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa kun teidän taso on laskenut huomattavasti!

17. huhtikuuta 2008 17:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Bravo, viihdyttävästä tekstistä. Jälleen kerran.

Olen yrittänyt tehdä jonkinlaista profiilia teistä ja ajattelinkin nyt kysyä suoraan, Pasa ja Atpo, oletteko libertaareja? Jos tunnistatte tämän itsestänne niin tässä olisi kiva blogi jota voisitte seurata:
http://fi-lib.blogspot.com/

Ehkäpä voisitte hakea blogista "jäsenyyttä" ja voisitte kirjoitella siellä juttuja libertarismiin liittyen tällä teidän mainiolla huumorilla maustettuna. Mainiota (tai vittumaista) päivänjatkoa, Pasa ja Atpo

17. huhtikuuta 2008 17:40
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Valitettavasti tämä ei ollut yhtä tasokas (jos tasokas nyt on oikea termi) teksti kuin aikaisemmat. Ei ainakaan yhtä hauska ja oivaltava. Cityn kolumni sen sijaan oli huippu!

17. huhtikuuta 2008 22:01
Anonyymi Anonyymi sanoi...

eniten kyllä vituttaa tällainen tekomukahauska paskajauhanta, missä ainoa verbaalinen taituruus liittyy vittu sanan tekotaiteelliseen ujuttamiseen muka yllättäviin väleihin.
vittu, pitäkää säälittävä vitutuksenne, kun ette osaa edes vittuilla.

18. huhtikuuta 2008 13:14
Anonyymi Anonyymi sanoi...

siis jos nyt esimerkiksi pomo tollasta kehittelsi tarinaksi, sillä on vittu ollu parempaakin tekemistä kuin joidenkin vitun raporttien tekeminen... joku toimistossa on ollut polvillaan...

parempi ottaa muna pois vitusta aiemmin kuin myöhään, pätee aina. Muut jutut on sitten toinen asia.

18. huhtikuuta 2008 15:00
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Et semmosta.. "Menestyksen" myötähän teistäkin on kuoriutunut kunnon oikeisto-k**piä ja tekstien tasokin on laskenut jo pitkään kuin lehmän häntä. Parempi lopettaa, kun alkaa tää teidän sinänsä ihan hauska vitsi olemaan aika väsynyt jo.

25. huhtikuuta 2008 19:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eikös vapun jo pitäisi alkaa vituttamaan?

27. huhtikuuta 2008 18:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

UUS JUTTU JO; VITUN APINAT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

27. huhtikuuta 2008 22:57
Blogger Santra sanoi...

Olisiko ollut sitten parempi jättää juttu kirjottamatta jos niin paljon vituttaa se jatkaminen?

28. huhtikuuta 2008 9:22
Blogger Santra sanoi...

...mutta toisaalta. miksi lopettaa kun voi tuoda vitutuksen esille typerässä paskaluukussa. Jälkiaborttikin on hieno asia.. Päivät lähteekin hyvin käyntiin kun saa luettua päivän vitutukset.

28. huhtikuuta 2008 9:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

nonii vitun kusipääät, ootte niin saamattomia paskahousuja kun ei vieläkäään ole uutta juttua ! prkl että pistää tuo teidän lusmuilunne vituttamaan, vittu vituttaa kohta se enemmän kuin vappu.

29. huhtikuuta 2008 21:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vittu.

30. huhtikuuta 2008 16:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa tämä muka hauska vappu, suu irvessä kiskotaan siideriä ja grillataan ja ollaan ystävällisiä naapureille. Eikö voitas olla niinkuin ennenkin? Ei tervehditä ja ollaan omissa oloissamme. Vältyttäis näiltä vitutuksilta kun joku kutsuu itsensä väkisin yllätyskylään, ja pääsee sitten juoruamaan toisille naapureille että ei niilläkään oltu keittiön pöydän välipuun päältä pyyhitty pölyjä. Niin! Kerta! Pysykää homeperseet kotona, jos ette osaa muutakuin kytätä. Vai väännänkö tortun teidän postiluukusta sisälle? Hä?

30. huhtikuuta 2008 20:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Iloista kevään jatkoa noin mukaville pojille! Hyvä kun olette päässeet irti näistä kirjoituksistanne viimeinkin! Onkin tosi mukava piipahdella jatkuvasti katsomassa tuota samaa otsikkoa.. Se tuo hyvää mieltä kaikille! Toivottavasti tänne ei enää tule ollenkaan uusia kirjoituksia ja voimme sen sijaan hymyillä kaikki toisillemme ja vaikka tanssia ruusuilla päivästä toiseen!!

6. toukokuuta 2008 19:28
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vihaan ruusuja, vittu!

8. toukokuuta 2008 2:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

8. toukokuuta 2008 22:36
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

125321541 LAPPEEN RANTA

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Kiitos tästä, menevä aamunavaus. Nyt kaikki yhdessä laittamaan eduskuntaan aloitetta aiheesta "Jälkiabortin käyttäminen surkeimman kansanosan harventamisessa."

17. huhtikuuta 2008 13:17
Anonyymi Anonyymi sanoi...

vittu te ootte idiootteja... "yhyy, mua vituttaa!" säälittävää

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi -013- sanoi...

se ois totta tosiaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan
...mut mikä vitun pikkunilkki konttorirotta susta pasa on tullu??
..aina jtn raportteja ja työpaikkalässytyksiä?
rupee vituttamaan!!!!

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa kun teidän taso on laskenut huomattavasti!

17. huhtikuuta 2008 17:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Bravo, viihdyttävästä tekstistä. Jälleen kerran.

Olen yrittänyt tehdä jonkinlaista profiilia teistä ja ajattelinkin nyt kysyä suoraan, Pasa ja Atpo, oletteko libertaareja? Jos tunnistatte tämän itsestänne niin tässä olisi kiva blogi jota voisitte seurata:
http://fi-lib.blogspot.com/

Ehkäpä voisitte hakea blogista "jäsenyyttä" ja voisitte kirjoitella siellä juttuja libertarismiin liittyen tällä teidän mainiolla huumorilla maustettuna. Mainiota (tai vittumaista) päivänjatkoa, Pasa ja Atpo

17. huhtikuuta 2008 17:40
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Valitettavasti tämä ei ollut yhtä tasokas (jos tasokas nyt on oikea termi) teksti kuin aikaisemmat. Ei ainakaan yhtä hauska ja oivaltava. Cityn kolumni sen sijaan oli huippu!

17. huhtikuuta 2008 22:01
Anonyymi Anonyymi sanoi...

eniten kyllä vituttaa tällainen tekomukahauska paskajauhanta, missä ainoa verbaalinen taituruus liittyy vittu sanan tekotaiteelliseen ujuttamiseen muka yllättäviin väleihin.
vittu, pitäkää säälittävä vitutuksenne, kun ette osaa edes vittuilla.

18. huhtikuuta 2008 13:14
Anonyymi Anonyymi sanoi...

siis jos nyt esimerkiksi pomo tollasta kehittelsi tarinaksi, sillä on vittu ollu parempaakin tekemistä kuin joidenkin vitun raporttien tekeminen... joku toimistossa on ollut polvillaan...

parempi ottaa muna pois vitusta aiemmin kuin myöhään, pätee aina. Muut jutut on sitten toinen asia.

18. huhtikuuta 2008 15:00
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Et semmosta.. "Menestyksen" myötähän teistäkin on kuoriutunut kunnon oikeisto-k**piä ja tekstien tasokin on laskenut jo pitkään kuin lehmän häntä. Parempi lopettaa, kun alkaa tää teidän sinänsä ihan hauska vitsi olemaan aika väsynyt jo.

25. huhtikuuta 2008 19:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eikös vapun jo pitäisi alkaa vituttamaan?

27. huhtikuuta 2008 18:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

UUS JUTTU JO; VITUN APINAT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

27. huhtikuuta 2008 22:57
Blogger Santra sanoi...

Olisiko ollut sitten parempi jättää juttu kirjottamatta jos niin paljon vituttaa se jatkaminen?

28. huhtikuuta 2008 9:22
Blogger Santra sanoi...

...mutta toisaalta. miksi lopettaa kun voi tuoda vitutuksen esille typerässä paskaluukussa. Jälkiaborttikin on hieno asia.. Päivät lähteekin hyvin käyntiin kun saa luettua päivän vitutukset.

28. huhtikuuta 2008 9:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

nonii vitun kusipääät, ootte niin saamattomia paskahousuja kun ei vieläkäään ole uutta juttua ! prkl että pistää tuo teidän lusmuilunne vituttamaan, vittu vituttaa kohta se enemmän kuin vappu.

29. huhtikuuta 2008 21:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vittu.

30. huhtikuuta 2008 16:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa tämä muka hauska vappu, suu irvessä kiskotaan siideriä ja grillataan ja ollaan ystävällisiä naapureille. Eikö voitas olla niinkuin ennenkin? Ei tervehditä ja ollaan omissa oloissamme. Vältyttäis näiltä vitutuksilta kun joku kutsuu itsensä väkisin yllätyskylään, ja pääsee sitten juoruamaan toisille naapureille että ei niilläkään oltu keittiön pöydän välipuun päältä pyyhitty pölyjä. Niin! Kerta! Pysykää homeperseet kotona, jos ette osaa muutakuin kytätä. Vai väännänkö tortun teidän postiluukusta sisälle? Hä?

30. huhtikuuta 2008 20:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Iloista kevään jatkoa noin mukaville pojille! Hyvä kun olette päässeet irti näistä kirjoituksistanne viimeinkin! Onkin tosi mukava piipahdella jatkuvasti katsomassa tuota samaa otsikkoa.. Se tuo hyvää mieltä kaikille! Toivottavasti tänne ei enää tule ollenkaan uusia kirjoituksia ja voimme sen sijaan hymyillä kaikki toisillemme ja vaikka tanssia ruusuilla päivästä toiseen!!

6. toukokuuta 2008 19:28
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vihaan ruusuja, vittu!

8. toukokuuta 2008 2:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

8. toukokuuta 2008 22:36
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

11. toukokuuta 2008 12:09
Anonyymi Anonyymi sanoi...

69043853jgjifd TAMPE RE
4CHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Kiitos tästä, menevä aamunavaus. Nyt kaikki yhdessä laittamaan eduskuntaan aloitetta aiheesta "Jälkiabortin käyttäminen surkeimman kansanosan harventamisessa."

17. huhtikuuta 2008 13:17
Anonyymi Anonyymi sanoi...

vittu te ootte idiootteja... "yhyy, mua vituttaa!" säälittävää

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi -013- sanoi...

se ois totta tosiaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan
...mut mikä vitun pikkunilkki konttorirotta susta pasa on tullu??
..aina jtn raportteja ja työpaikkalässytyksiä?
rupee vituttamaan!!!!

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa kun teidän taso on laskenut huomattavasti!

17. huhtikuuta 2008 17:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Bravo, viihdyttävästä tekstistä. Jälleen kerran.

Olen yrittänyt tehdä jonkinlaista profiilia teistä ja ajattelinkin nyt kysyä suoraan, Pasa ja Atpo, oletteko libertaareja? Jos tunnistatte tämän itsestänne niin tässä olisi kiva blogi jota voisitte seurata:
http://fi-lib.blogspot.com/

Ehkäpä voisitte hakea blogista "jäsenyyttä" ja voisitte kirjoitella siellä juttuja libertarismiin liittyen tällä teidän mainiolla huumorilla maustettuna. Mainiota (tai vittumaista) päivänjatkoa, Pasa ja Atpo

17. huhtikuuta 2008 17:40
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Valitettavasti tämä ei ollut yhtä tasokas (jos tasokas nyt on oikea termi) teksti kuin aikaisemmat. Ei ainakaan yhtä hauska ja oivaltava. Cityn kolumni sen sijaan oli huippu!

17. huhtikuuta 2008 22:01
Anonyymi Anonyymi sanoi...

eniten kyllä vituttaa tällainen tekomukahauska paskajauhanta, missä ainoa verbaalinen taituruus liittyy vittu sanan tekotaiteelliseen ujuttamiseen muka yllättäviin väleihin.
vittu, pitäkää säälittävä vitutuksenne, kun ette osaa edes vittuilla.

18. huhtikuuta 2008 13:14
Anonyymi Anonyymi sanoi...

siis jos nyt esimerkiksi pomo tollasta kehittelsi tarinaksi, sillä on vittu ollu parempaakin tekemistä kuin joidenkin vitun raporttien tekeminen... joku toimistossa on ollut polvillaan...

parempi ottaa muna pois vitusta aiemmin kuin myöhään, pätee aina. Muut jutut on sitten toinen asia.

18. huhtikuuta 2008 15:00
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Et semmosta.. "Menestyksen" myötähän teistäkin on kuoriutunut kunnon oikeisto-k**piä ja tekstien tasokin on laskenut jo pitkään kuin lehmän häntä. Parempi lopettaa, kun alkaa tää teidän sinänsä ihan hauska vitsi olemaan aika väsynyt jo.

25. huhtikuuta 2008 19:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eikös vapun jo pitäisi alkaa vituttamaan?

27. huhtikuuta 2008 18:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

UUS JUTTU JO; VITUN APINAT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

27. huhtikuuta 2008 22:57
Blogger Santra sanoi...

Olisiko ollut sitten parempi jättää juttu kirjottamatta jos niin paljon vituttaa se jatkaminen?

28. huhtikuuta 2008 9:22
Blogger Santra sanoi...

...mutta toisaalta. miksi lopettaa kun voi tuoda vitutuksen esille typerässä paskaluukussa. Jälkiaborttikin on hieno asia.. Päivät lähteekin hyvin käyntiin kun saa luettua päivän vitutukset.

28. huhtikuuta 2008 9:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

nonii vitun kusipääät, ootte niin saamattomia paskahousuja kun ei vieläkäään ole uutta juttua ! prkl että pistää tuo teidän lusmuilunne vituttamaan, vittu vituttaa kohta se enemmän kuin vappu.

29. huhtikuuta 2008 21:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vittu.

30. huhtikuuta 2008 16:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa tämä muka hauska vappu, suu irvessä kiskotaan siideriä ja grillataan ja ollaan ystävällisiä naapureille. Eikö voitas olla niinkuin ennenkin? Ei tervehditä ja ollaan omissa oloissamme. Vältyttäis näiltä vitutuksilta kun joku kutsuu itsensä väkisin yllätyskylään, ja pääsee sitten juoruamaan toisille naapureille että ei niilläkään oltu keittiön pöydän välipuun päältä pyyhitty pölyjä. Niin! Kerta! Pysykää homeperseet kotona, jos ette osaa muutakuin kytätä. Vai väännänkö tortun teidän postiluukusta sisälle? Hä?

30. huhtikuuta 2008 20:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Iloista kevään jatkoa noin mukaville pojille! Hyvä kun olette päässeet irti näistä kirjoituksistanne viimeinkin! Onkin tosi mukava piipahdella jatkuvasti katsomassa tuota samaa otsikkoa.. Se tuo hyvää mieltä kaikille! Toivottavasti tänne ei enää tule ollenkaan uusia kirjoituksia ja voimme sen sijaan hymyillä kaikki toisillemme ja vaikka tanssia ruusuilla päivästä toiseen!!

6. toukokuuta 2008 19:28
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vihaan ruusuja, vittu!

8. toukokuuta 2008 2:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

8. toukokuuta 2008 22:36
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

11. toukokuuta 2008 12:09
Anonyymi Anonyymi sanoi...

69043853jgjifd TAMPE RE
4CHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Kiitos tästä, menevä aamunavaus. Nyt kaikki yhdessä laittamaan eduskuntaan aloitetta aiheesta "Jälkiabortin käyttäminen surkeimman kansanosan harventamisessa."

17. huhtikuuta 2008 13:17
Anonyymi Anonyymi sanoi...

vittu te ootte idiootteja... "yhyy, mua vituttaa!" säälittävää

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi -013- sanoi...

se ois totta tosiaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan
...mut mikä vitun pikkunilkki konttorirotta susta pasa on tullu??
..aina jtn raportteja ja työpaikkalässytyksiä?
rupee vituttamaan!!!!

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa kun teidän taso on laskenut huomattavasti!

17. huhtikuuta 2008 17:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Bravo, viihdyttävästä tekstistä. Jälleen kerran.

Olen yrittänyt tehdä jonkinlaista profiilia teistä ja ajattelinkin nyt kysyä suoraan, Pasa ja Atpo, oletteko libertaareja? Jos tunnistatte tämän itsestänne niin tässä olisi kiva blogi jota voisitte seurata:
http://fi-lib.blogspot.com/

Ehkäpä voisitte hakea blogista "jäsenyyttä" ja voisitte kirjoitella siellä juttuja libertarismiin liittyen tällä teidän mainiolla huumorilla maustettuna. Mainiota (tai vittumaista) päivänjatkoa, Pasa ja Atpo

17. huhtikuuta 2008 17:40
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Valitettavasti tämä ei ollut yhtä tasokas (jos tasokas nyt on oikea termi) teksti kuin aikaisemmat. Ei ainakaan yhtä hauska ja oivaltava. Cityn kolumni sen sijaan oli huippu!

17. huhtikuuta 2008 22:01
Anonyymi Anonyymi sanoi...

eniten kyllä vituttaa tällainen tekomukahauska paskajauhanta, missä ainoa verbaalinen taituruus liittyy vittu sanan tekotaiteelliseen ujuttamiseen muka yllättäviin väleihin.
vittu, pitäkää säälittävä vitutuksenne, kun ette osaa edes vittuilla.

18. huhtikuuta 2008 13:14
Anonyymi Anonyymi sanoi...

siis jos nyt esimerkiksi pomo tollasta kehittelsi tarinaksi, sillä on vittu ollu parempaakin tekemistä kuin joidenkin vitun raporttien tekeminen... joku toimistossa on ollut polvillaan...

parempi ottaa muna pois vitusta aiemmin kuin myöhään, pätee aina. Muut jutut on sitten toinen asia.

18. huhtikuuta 2008 15:00
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Et semmosta.. "Menestyksen" myötähän teistäkin on kuoriutunut kunnon oikeisto-k**piä ja tekstien tasokin on laskenut jo pitkään kuin lehmän häntä. Parempi lopettaa, kun alkaa tää teidän sinänsä ihan hauska vitsi olemaan aika väsynyt jo.

25. huhtikuuta 2008 19:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eikös vapun jo pitäisi alkaa vituttamaan?

27. huhtikuuta 2008 18:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

UUS JUTTU JO; VITUN APINAT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

27. huhtikuuta 2008 22:57
Blogger Santra sanoi...

Olisiko ollut sitten parempi jättää juttu kirjottamatta jos niin paljon vituttaa se jatkaminen?

28. huhtikuuta 2008 9:22
Blogger Santra sanoi...

...mutta toisaalta. miksi lopettaa kun voi tuoda vitutuksen esille typerässä paskaluukussa. Jälkiaborttikin on hieno asia.. Päivät lähteekin hyvin käyntiin kun saa luettua päivän vitutukset.

28. huhtikuuta 2008 9:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

nonii vitun kusipääät, ootte niin saamattomia paskahousuja kun ei vieläkäään ole uutta juttua ! prkl että pistää tuo teidän lusmuilunne vituttamaan, vittu vituttaa kohta se enemmän kuin vappu.

29. huhtikuuta 2008 21:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vittu.

30. huhtikuuta 2008 16:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa tämä muka hauska vappu, suu irvessä kiskotaan siideriä ja grillataan ja ollaan ystävällisiä naapureille. Eikö voitas olla niinkuin ennenkin? Ei tervehditä ja ollaan omissa oloissamme. Vältyttäis näiltä vitutuksilta kun joku kutsuu itsensä väkisin yllätyskylään, ja pääsee sitten juoruamaan toisille naapureille että ei niilläkään oltu keittiön pöydän välipuun päältä pyyhitty pölyjä. Niin! Kerta! Pysykää homeperseet kotona, jos ette osaa muutakuin kytätä. Vai väännänkö tortun teidän postiluukusta sisälle? Hä?

30. huhtikuuta 2008 20:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Iloista kevään jatkoa noin mukaville pojille! Hyvä kun olette päässeet irti näistä kirjoituksistanne viimeinkin! Onkin tosi mukava piipahdella jatkuvasti katsomassa tuota samaa otsikkoa.. Se tuo hyvää mieltä kaikille! Toivottavasti tänne ei enää tule ollenkaan uusia kirjoituksia ja voimme sen sijaan hymyillä kaikki toisillemme ja vaikka tanssia ruusuilla päivästä toiseen!!

6. toukokuuta 2008 19:28
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vihaan ruusuja, vittu!

8. toukokuuta 2008 2:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

8. toukokuuta 2008 22:36
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

11. toukokuuta 2008 12:09
Anonyymi Anonyymi sanoi...

8445894336643 himankla
4CHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Kiitos tästä, menevä aamunavaus. Nyt kaikki yhdessä laittamaan eduskuntaan aloitetta aiheesta "Jälkiabortin käyttäminen surkeimman kansanosan harventamisessa."

17. huhtikuuta 2008 13:17
Anonyymi Anonyymi sanoi...

vittu te ootte idiootteja... "yhyy, mua vituttaa!" säälittävää

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi -013- sanoi...

se ois totta tosiaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan
...mut mikä vitun pikkunilkki konttorirotta susta pasa on tullu??
..aina jtn raportteja ja työpaikkalässytyksiä?
rupee vituttamaan!!!!

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa kun teidän taso on laskenut huomattavasti!

17. huhtikuuta 2008 17:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Bravo, viihdyttävästä tekstistä. Jälleen kerran.

Olen yrittänyt tehdä jonkinlaista profiilia teistä ja ajattelinkin nyt kysyä suoraan, Pasa ja Atpo, oletteko libertaareja? Jos tunnistatte tämän itsestänne niin tässä olisi kiva blogi jota voisitte seurata:
http://fi-lib.blogspot.com/

Ehkäpä voisitte hakea blogista "jäsenyyttä" ja voisitte kirjoitella siellä juttuja libertarismiin liittyen tällä teidän mainiolla huumorilla maustettuna. Mainiota (tai vittumaista) päivänjatkoa, Pasa ja Atpo

17. huhtikuuta 2008 17:40
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Valitettavasti tämä ei ollut yhtä tasokas (jos tasokas nyt on oikea termi) teksti kuin aikaisemmat. Ei ainakaan yhtä hauska ja oivaltava. Cityn kolumni sen sijaan oli huippu!

17. huhtikuuta 2008 22:01
Anonyymi Anonyymi sanoi...

eniten kyllä vituttaa tällainen tekomukahauska paskajauhanta, missä ainoa verbaalinen taituruus liittyy vittu sanan tekotaiteelliseen ujuttamiseen muka yllättäviin väleihin.
vittu, pitäkää säälittävä vitutuksenne, kun ette osaa edes vittuilla.

18. huhtikuuta 2008 13:14
Anonyymi Anonyymi sanoi...

siis jos nyt esimerkiksi pomo tollasta kehittelsi tarinaksi, sillä on vittu ollu parempaakin tekemistä kuin joidenkin vitun raporttien tekeminen... joku toimistossa on ollut polvillaan...

parempi ottaa muna pois vitusta aiemmin kuin myöhään, pätee aina. Muut jutut on sitten toinen asia.

18. huhtikuuta 2008 15:00
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Et semmosta.. "Menestyksen" myötähän teistäkin on kuoriutunut kunnon oikeisto-k**piä ja tekstien tasokin on laskenut jo pitkään kuin lehmän häntä. Parempi lopettaa, kun alkaa tää teidän sinänsä ihan hauska vitsi olemaan aika väsynyt jo.

25. huhtikuuta 2008 19:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eikös vapun jo pitäisi alkaa vituttamaan?

27. huhtikuuta 2008 18:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

UUS JUTTU JO; VITUN APINAT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

27. huhtikuuta 2008 22:57
Blogger Santra sanoi...

Olisiko ollut sitten parempi jättää juttu kirjottamatta jos niin paljon vituttaa se jatkaminen?

28. huhtikuuta 2008 9:22
Blogger Santra sanoi...

...mutta toisaalta. miksi lopettaa kun voi tuoda vitutuksen esille typerässä paskaluukussa. Jälkiaborttikin on hieno asia.. Päivät lähteekin hyvin käyntiin kun saa luettua päivän vitutukset.

28. huhtikuuta 2008 9:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

nonii vitun kusipääät, ootte niin saamattomia paskahousuja kun ei vieläkäään ole uutta juttua ! prkl että pistää tuo teidän lusmuilunne vituttamaan, vittu vituttaa kohta se enemmän kuin vappu.

29. huhtikuuta 2008 21:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vittu.

30. huhtikuuta 2008 16:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa tämä muka hauska vappu, suu irvessä kiskotaan siideriä ja grillataan ja ollaan ystävällisiä naapureille. Eikö voitas olla niinkuin ennenkin? Ei tervehditä ja ollaan omissa oloissamme. Vältyttäis näiltä vitutuksilta kun joku kutsuu itsensä väkisin yllätyskylään, ja pääsee sitten juoruamaan toisille naapureille että ei niilläkään oltu keittiön pöydän välipuun päältä pyyhitty pölyjä. Niin! Kerta! Pysykää homeperseet kotona, jos ette osaa muutakuin kytätä. Vai väännänkö tortun teidän postiluukusta sisälle? Hä?

30. huhtikuuta 2008 20:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Iloista kevään jatkoa noin mukaville pojille! Hyvä kun olette päässeet irti näistä kirjoituksistanne viimeinkin! Onkin tosi mukava piipahdella jatkuvasti katsomassa tuota samaa otsikkoa.. Se tuo hyvää mieltä kaikille! Toivottavasti tänne ei enää tule ollenkaan uusia kirjoituksia ja voimme sen sijaan hymyillä kaikki toisillemme ja vaikka tanssia ruusuilla päivästä toiseen!!

6. toukokuuta 2008 19:28
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vihaan ruusuja, vittu!

8. toukokuuta 2008 2:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

8. toukokuuta 2008 22:36
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

11. toukokuuta 2008 12:09
Anonyymi Anonyymi sanoi...

46589 438938499 HELSINKIMUHOS LIETE ÄHÄÄHÄH HOMOT
4CHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Kiitos tästä, menevä aamunavaus. Nyt kaikki yhdessä laittamaan eduskuntaan aloitetta aiheesta "Jälkiabortin käyttäminen surkeimman kansanosan harventamisessa."

17. huhtikuuta 2008 13:17
Anonyymi Anonyymi sanoi...

vittu te ootte idiootteja... "yhyy, mua vituttaa!" säälittävää

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi -013- sanoi...

se ois totta tosiaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan
...mut mikä vitun pikkunilkki konttorirotta susta pasa on tullu??
..aina jtn raportteja ja työpaikkalässytyksiä?
rupee vituttamaan!!!!

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa kun teidän taso on laskenut huomattavasti!

17. huhtikuuta 2008 17:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Bravo, viihdyttävästä tekstistä. Jälleen kerran.

Olen yrittänyt tehdä jonkinlaista profiilia teistä ja ajattelinkin nyt kysyä suoraan, Pasa ja Atpo, oletteko libertaareja? Jos tunnistatte tämän itsestänne niin tässä olisi kiva blogi jota voisitte seurata:
http://fi-lib.blogspot.com/

Ehkäpä voisitte hakea blogista "jäsenyyttä" ja voisitte kirjoitella siellä juttuja libertarismiin liittyen tällä teidän mainiolla huumorilla maustettuna. Mainiota (tai vittumaista) päivänjatkoa, Pasa ja Atpo

17. huhtikuuta 2008 17:40
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Valitettavasti tämä ei ollut yhtä tasokas (jos tasokas nyt on oikea termi) teksti kuin aikaisemmat. Ei ainakaan yhtä hauska ja oivaltava. Cityn kolumni sen sijaan oli huippu!

17. huhtikuuta 2008 22:01
Anonyymi Anonyymi sanoi...

eniten kyllä vituttaa tällainen tekomukahauska paskajauhanta, missä ainoa verbaalinen taituruus liittyy vittu sanan tekotaiteelliseen ujuttamiseen muka yllättäviin väleihin.
vittu, pitäkää säälittävä vitutuksenne, kun ette osaa edes vittuilla.

18. huhtikuuta 2008 13:14
Anonyymi Anonyymi sanoi...

siis jos nyt esimerkiksi pomo tollasta kehittelsi tarinaksi, sillä on vittu ollu parempaakin tekemistä kuin joidenkin vitun raporttien tekeminen... joku toimistossa on ollut polvillaan...

parempi ottaa muna pois vitusta aiemmin kuin myöhään, pätee aina. Muut jutut on sitten toinen asia.

18. huhtikuuta 2008 15:00
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Et semmosta.. "Menestyksen" myötähän teistäkin on kuoriutunut kunnon oikeisto-k**piä ja tekstien tasokin on laskenut jo pitkään kuin lehmän häntä. Parempi lopettaa, kun alkaa tää teidän sinänsä ihan hauska vitsi olemaan aika väsynyt jo.

25. huhtikuuta 2008 19:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eikös vapun jo pitäisi alkaa vituttamaan?

27. huhtikuuta 2008 18:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

UUS JUTTU JO; VITUN APINAT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

27. huhtikuuta 2008 22:57
Blogger Santra sanoi...

Olisiko ollut sitten parempi jättää juttu kirjottamatta jos niin paljon vituttaa se jatkaminen?

28. huhtikuuta 2008 9:22
Blogger Santra sanoi...

...mutta toisaalta. miksi lopettaa kun voi tuoda vitutuksen esille typerässä paskaluukussa. Jälkiaborttikin on hieno asia.. Päivät lähteekin hyvin käyntiin kun saa luettua päivän vitutukset.

28. huhtikuuta 2008 9:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

nonii vitun kusipääät, ootte niin saamattomia paskahousuja kun ei vieläkäään ole uutta juttua ! prkl että pistää tuo teidän lusmuilunne vituttamaan, vittu vituttaa kohta se enemmän kuin vappu.

29. huhtikuuta 2008 21:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vittu.

30. huhtikuuta 2008 16:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa tämä muka hauska vappu, suu irvessä kiskotaan siideriä ja grillataan ja ollaan ystävällisiä naapureille. Eikö voitas olla niinkuin ennenkin? Ei tervehditä ja ollaan omissa oloissamme. Vältyttäis näiltä vitutuksilta kun joku kutsuu itsensä väkisin yllätyskylään, ja pääsee sitten juoruamaan toisille naapureille että ei niilläkään oltu keittiön pöydän välipuun päältä pyyhitty pölyjä. Niin! Kerta! Pysykää homeperseet kotona, jos ette osaa muutakuin kytätä. Vai väännänkö tortun teidän postiluukusta sisälle? Hä?

30. huhtikuuta 2008 20:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Iloista kevään jatkoa noin mukaville pojille! Hyvä kun olette päässeet irti näistä kirjoituksistanne viimeinkin! Onkin tosi mukava piipahdella jatkuvasti katsomassa tuota samaa otsikkoa.. Se tuo hyvää mieltä kaikille! Toivottavasti tänne ei enää tule ollenkaan uusia kirjoituksia ja voimme sen sijaan hymyillä kaikki toisillemme ja vaikka tanssia ruusuilla päivästä toiseen!!

6. toukokuuta 2008 19:28
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vihaan ruusuja, vittu!

8. toukokuuta 2008 2:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

8. toukokuuta 2008 22:36
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

11. toukokuuta 2008 12:09
Anonyymi Anonyymi sanoi...

t8399348023957 HOMO
4CHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonyymi kirjoitti...

Päovää haluiasin sanoa että HOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Kiitos tästä, menevä aamunavaus. Nyt kaikki yhdessä laittamaan eduskuntaan aloitetta aiheesta "Jälkiabortin käyttäminen surkeimman kansanosan harventamisessa."

17. huhtikuuta 2008 13:17
Anonyymi Anonyymi sanoi...

vittu te ootte idiootteja... "yhyy, mua vituttaa!" säälittävää

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi -013- sanoi...

se ois totta tosiaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan
...mut mikä vitun pikkunilkki konttorirotta susta pasa on tullu??
..aina jtn raportteja ja työpaikkalässytyksiä?
rupee vituttamaan!!!!

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa kun teidän taso on laskenut huomattavasti!

17. huhtikuuta 2008 17:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Bravo, viihdyttävästä tekstistä. Jälleen kerran.

Olen yrittänyt tehdä jonkinlaista profiilia teistä ja ajattelinkin nyt kysyä suoraan, Pasa ja Atpo, oletteko libertaareja? Jos tunnistatte tämän itsestänne niin tässä olisi kiva blogi jota voisitte seurata:
http://fi-lib.blogspot.com/

Ehkäpä voisitte hakea blogista "jäsenyyttä" ja voisitte kirjoitella siellä juttuja libertarismiin liittyen tällä teidän mainiolla huumorilla maustettuna. Mainiota (tai vittumaista) päivänjatkoa, Pasa ja Atpo

17. huhtikuuta 2008 17:40
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Valitettavasti tämä ei ollut yhtä tasokas (jos tasokas nyt on oikea termi) teksti kuin aikaisemmat. Ei ainakaan yhtä hauska ja oivaltava. Cityn kolumni sen sijaan oli huippu!

17. huhtikuuta 2008 22:01
Anonyymi Anonyymi sanoi...

eniten kyllä vituttaa tällainen tekomukahauska paskajauhanta, missä ainoa verbaalinen taituruus liittyy vittu sanan tekotaiteelliseen ujuttamiseen muka yllättäviin väleihin.
vittu, pitäkää säälittävä vitutuksenne, kun ette osaa edes vittuilla.

18. huhtikuuta 2008 13:14
Anonyymi Anonyymi sanoi...

siis jos nyt esimerkiksi pomo tollasta kehittelsi tarinaksi, sillä on vittu ollu parempaakin tekemistä kuin joidenkin vitun raporttien tekeminen... joku toimistossa on ollut polvillaan...

parempi ottaa muna pois vitusta aiemmin kuin myöhään, pätee aina. Muut jutut on sitten toinen asia.

18. huhtikuuta 2008 15:00
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Et semmosta.. "Menestyksen" myötähän teistäkin on kuoriutunut kunnon oikeisto-k**piä ja tekstien tasokin on laskenut jo pitkään kuin lehmän häntä. Parempi lopettaa, kun alkaa tää teidän sinänsä ihan hauska vitsi olemaan aika väsynyt jo.

25. huhtikuuta 2008 19:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eikös vapun jo pitäisi alkaa vituttamaan?

27. huhtikuuta 2008 18:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

UUS JUTTU JO; VITUN APINAT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

27. huhtikuuta 2008 22:57
Blogger Santra sanoi...

Olisiko ollut sitten parempi jättää juttu kirjottamatta jos niin paljon vituttaa se jatkaminen?

28. huhtikuuta 2008 9:22
Blogger Santra sanoi...

...mutta toisaalta. miksi lopettaa kun voi tuoda vitutuksen esille typerässä paskaluukussa. Jälkiaborttikin on hieno asia.. Päivät lähteekin hyvin käyntiin kun saa luettua päivän vitutukset.

28. huhtikuuta 2008 9:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

nonii vitun kusipääät, ootte niin saamattomia paskahousuja kun ei vieläkäään ole uutta juttua ! prkl että pistää tuo teidän lusmuilunne vituttamaan, vittu vituttaa kohta se enemmän kuin vappu.

29. huhtikuuta 2008 21:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vittu.

30. huhtikuuta 2008 16:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa tämä muka hauska vappu, suu irvessä kiskotaan siideriä ja grillataan ja ollaan ystävällisiä naapureille. Eikö voitas olla niinkuin ennenkin? Ei tervehditä ja ollaan omissa oloissamme. Vältyttäis näiltä vitutuksilta kun joku kutsuu itsensä väkisin yllätyskylään, ja pääsee sitten juoruamaan toisille naapureille että ei niilläkään oltu keittiön pöydän välipuun päältä pyyhitty pölyjä. Niin! Kerta! Pysykää homeperseet kotona, jos ette osaa muutakuin kytätä. Vai väännänkö tortun teidän postiluukusta sisälle? Hä?

30. huhtikuuta 2008 20:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Iloista kevään jatkoa noin mukaville pojille! Hyvä kun olette päässeet irti näistä kirjoituksistanne viimeinkin! Onkin tosi mukava piipahdella jatkuvasti katsomassa tuota samaa otsikkoa.. Se tuo hyvää mieltä kaikille! Toivottavasti tänne ei enää tule ollenkaan uusia kirjoituksia ja voimme sen sijaan hymyillä kaikki toisillemme ja vaikka tanssia ruusuilla päivästä toiseen!!

6. toukokuuta 2008 19:28
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vihaan ruusuja, vittu!

8. toukokuuta 2008 2:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

8. toukokuuta 2008 22:36
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

11. toukokuuta 2008 12:09
Anonyymi Anonyymi sanoi...

4CHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonyymi kirjoitti...

KUIN HOMOJAE TE OLETET KIRJOTAKAA SITÄ BLOGUIA HOMOT VITTU TE OLETE SEN MEILEL VAELKEAAA HOMOT MIKS VITUT TE ETTE KIRJOTA BLOGIA VITUN HOMOT EIT ETOLLA OLE MUUTA TARKOTTUSTA MAAILMASAS OLISITTE EDSE VÄHÄN HYÖDÄC VITUN HOMOTG ETTE KÖ TE OLE OTTANEET NÄISTÄ KIRJOTUKSISTA MITÄÄN OPIKS NI MONTA KERTAA OLAAAN OSSOTETTU ETTÄ TEIDÄN VELVOLISUUS ON KIRJOTAA TÄTTÄ PASKABLOGIA KOSKA TEISTÄ EI OLEM UUTEN KENELL'KÄÄN MITÄÄN HYÖTYÄÄ
UUS JUTTTU BVITUN HOMT

Anonyymi sanoi...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Kiitos tästä, menevä aamunavaus. Nyt kaikki yhdessä laittamaan eduskuntaan aloitetta aiheesta "Jälkiabortin käyttäminen surkeimman kansanosan harventamisessa."

17. huhtikuuta 2008 13:17
Anonyymi Anonyymi sanoi...

vittu te ootte idiootteja... "yhyy, mua vituttaa!" säälittävää

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi -013- sanoi...

se ois totta tosiaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan
...mut mikä vitun pikkunilkki konttorirotta susta pasa on tullu??
..aina jtn raportteja ja työpaikkalässytyksiä?
rupee vituttamaan!!!!

17. huhtikuuta 2008 13:50
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa kun teidän taso on laskenut huomattavasti!

17. huhtikuuta 2008 17:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Bravo, viihdyttävästä tekstistä. Jälleen kerran.

Olen yrittänyt tehdä jonkinlaista profiilia teistä ja ajattelinkin nyt kysyä suoraan, Pasa ja Atpo, oletteko libertaareja? Jos tunnistatte tämän itsestänne niin tässä olisi kiva blogi jota voisitte seurata:
http://fi-lib.blogspot.com/

Ehkäpä voisitte hakea blogista "jäsenyyttä" ja voisitte kirjoitella siellä juttuja libertarismiin liittyen tällä teidän mainiolla huumorilla maustettuna. Mainiota (tai vittumaista) päivänjatkoa, Pasa ja Atpo

17. huhtikuuta 2008 17:40
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Valitettavasti tämä ei ollut yhtä tasokas (jos tasokas nyt on oikea termi) teksti kuin aikaisemmat. Ei ainakaan yhtä hauska ja oivaltava. Cityn kolumni sen sijaan oli huippu!

17. huhtikuuta 2008 22:01
Anonyymi Anonyymi sanoi...

eniten kyllä vituttaa tällainen tekomukahauska paskajauhanta, missä ainoa verbaalinen taituruus liittyy vittu sanan tekotaiteelliseen ujuttamiseen muka yllättäviin väleihin.
vittu, pitäkää säälittävä vitutuksenne, kun ette osaa edes vittuilla.

18. huhtikuuta 2008 13:14
Anonyymi Anonyymi sanoi...

siis jos nyt esimerkiksi pomo tollasta kehittelsi tarinaksi, sillä on vittu ollu parempaakin tekemistä kuin joidenkin vitun raporttien tekeminen... joku toimistossa on ollut polvillaan...

parempi ottaa muna pois vitusta aiemmin kuin myöhään, pätee aina. Muut jutut on sitten toinen asia.

18. huhtikuuta 2008 15:00
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Et semmosta.. "Menestyksen" myötähän teistäkin on kuoriutunut kunnon oikeisto-k**piä ja tekstien tasokin on laskenut jo pitkään kuin lehmän häntä. Parempi lopettaa, kun alkaa tää teidän sinänsä ihan hauska vitsi olemaan aika väsynyt jo.

25. huhtikuuta 2008 19:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eikös vapun jo pitäisi alkaa vituttamaan?

27. huhtikuuta 2008 18:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

UUS JUTTU JO; VITUN APINAT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

27. huhtikuuta 2008 22:57
Blogger Santra sanoi...

Olisiko ollut sitten parempi jättää juttu kirjottamatta jos niin paljon vituttaa se jatkaminen?

28. huhtikuuta 2008 9:22
Blogger Santra sanoi...

...mutta toisaalta. miksi lopettaa kun voi tuoda vitutuksen esille typerässä paskaluukussa. Jälkiaborttikin on hieno asia.. Päivät lähteekin hyvin käyntiin kun saa luettua päivän vitutukset.

28. huhtikuuta 2008 9:24
Anonyymi Anonyymi sanoi...

nonii vitun kusipääät, ootte niin saamattomia paskahousuja kun ei vieläkäään ole uutta juttua ! prkl että pistää tuo teidän lusmuilunne vituttamaan, vittu vituttaa kohta se enemmän kuin vappu.

29. huhtikuuta 2008 21:29
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vittu.

30. huhtikuuta 2008 16:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vituttaa tämä muka hauska vappu, suu irvessä kiskotaan siideriä ja grillataan ja ollaan ystävällisiä naapureille. Eikö voitas olla niinkuin ennenkin? Ei tervehditä ja ollaan omissa oloissamme. Vältyttäis näiltä vitutuksilta kun joku kutsuu itsensä väkisin yllätyskylään, ja pääsee sitten juoruamaan toisille naapureille että ei niilläkään oltu keittiön pöydän välipuun päältä pyyhitty pölyjä. Niin! Kerta! Pysykää homeperseet kotona, jos ette osaa muutakuin kytätä. Vai väännänkö tortun teidän postiluukusta sisälle? Hä?

30. huhtikuuta 2008 20:07
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Iloista kevään jatkoa noin mukaville pojille! Hyvä kun olette päässeet irti näistä kirjoituksistanne viimeinkin! Onkin tosi mukava piipahdella jatkuvasti katsomassa tuota samaa otsikkoa.. Se tuo hyvää mieltä kaikille! Toivottavasti tänne ei enää tule ollenkaan uusia kirjoituksia ja voimme sen sijaan hymyillä kaikki toisillemme ja vaikka tanssia ruusuilla päivästä toiseen!!

6. toukokuuta 2008 19:28
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vihaan ruusuja, vittu!

8. toukokuuta 2008 2:41
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

8. toukokuuta 2008 22:36
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Vitun apinat, uus juttu, ki-tooos... HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT! HOMOT!

9. toukokuuta 2008 12:04
Anonyymi Anonyymi sanoi...

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa

Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaa
Eniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaEniten ei taida vituttaa enää paEniten ei taida vituttaa enää paskan vertaaskan vertaa

11. toukokuuta 2008 12:09
Anonyymi Anonyymi sanoi...

43643643t HOMOTAMPERE TURKU
4CHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonyymi kirjoitti...

Koska olette ilmeisen väsyneitä vanhoja paskoja, jotka eivät enää jaksa päivittää tätä, poistin teidät suosikeistani tämän pisteen kirjoittamisen jälkeen..

Anonyymi kirjoitti...

Voi ny vitun vittu, ku piti tääkin saatanan päivä elää ja nähdä. Ensinnäkin sitä on Pasa, atpo ja homo ollu ihan vitun nokkelia keksiessään noinkin hauskan mukavitutuslasetuspaskan. On ehkä maailman tai ainakin Norjanvitunhuippuvuorten vanhin (samalla myös paskin) kikka lopettaa muutenkin paska kirjoitelman yritelmä otsikkoon, siitä ei tuu muuta kun iso vitutus lukijalle, kun koko paska alkaa ja loppuu samalla lailla. Olette aika vitun vammaisia. Toisekseen voisitte soveltaa jälkiaporttia itteenne, tai vaikka toisiinne siten, että vaikka toinen leikkii mutsiansa ja abortoi ittensä. Kolmanneksi voitte vaikka haistaa pitkän vitun ja vetää ittenne kaulakiikkuun. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Vittu!
ps. Enkä muuten vitussa kirjaudu.

Anonyymi kirjoitti...

"parempi myöhään kuin ei milloinkaan" ...niinpä!
Eli HAISTAKAA VITTU!!!! jos ette saatanan apinat vielä sitä aikasemmi oot ajunnu tehdä. ihme homo tukulaisia...hyi vittu!!!
SYÖKÄÄ PASKAA, paska-pasa ja anaali-atpo!!!

Anonyymi kirjoitti...

harvinaisen perseestä

Anonyymi kirjoitti...

"Quitters never win, winners never quit, but those who never win AND never quit are idiots."

Näinhän se on.