maanantai 18. huhtikuuta 2011

Suomen kansalaiset on tymiä!

Kerran neljässä vuodessa -kiusallisuus saatiin eilen suoritettua, minkä jälkeen sosiaalisessa mediassa ON KYLLÄ TULLUT ILMI mistä saa lentoja ja mihin maahan muuttamiseen ei tarvita passia. Nyt olis oleellista, että tää porukka alkais varata niitä lippuja ja pitäis huolen siitä, ettei niitä nähdä seuraavien neljän vuoden aikana Suomessa. Parhaassa tapauksessa ei ikinä.

Tyypit, jotka persujen menestyksen vuoksi uhoavat muuttavansa maasta
Kunpa tällä kertaa puhuisitte totta.

Tyypit, joita persujen menestyksen vuoksi hävettää olla suomalainen
Tuntemuksenne on kyllä oikeankaltainen, mutta syy kyllä löytyy lähempää kuin naapurin äänestyskäyttäytymisestä.

Tyypit, joiden mielestä persujen äänestäjät ovat väärässä ja äänestivät väärin
Esittäkääpä kolme kestävää perustelua sille, miksi oma äänestyskäyttäytymisenne oli oikeampaa kuin muilla. Ja jos kantanne kerran oli oikea, niin miksi se ei sitten saman tien ole koko maan virallinen kanta? Tällöin ei välttämättä olisi tarvetta vaaleillekaan.

Tyypit, jotka puolustavat demokratiaa vain valikoidusti
Demokratia on siisti juttu, kunhan muut tajuavat olla samaa mieltä kuin itse. Nyt, kun kävi vähän toisin, pitäisi "tyhmien" äänioikeus poistaa. Leijoniakin on siisti kannustaa silloin kun ne pärjää. Ja tarkennettakoon nyt vielä, että myös Pasan ja Atpon mielestä tyhmien äänioikeus pitäisi poistaa. Ja leijonatkin vois välillä voittaa.

Kike Elomaalle naureskelevat älyköt
Vaikka trikoissa ähiseminen valmentaakin kansanedustajatyöhön paremmin kuin hienhajuisissa villapaitapiireissä päteminen ( Pasa ja Atpo, 2011), niin on tietenkin totta, että Kiken äänivyöry kuulostaa naurettavalta. Eipä kuitenkaan unohdeta sitä, että Keskustan kärjestä, Tanja Karpelasta, tuli ministeri. Vaikka skenaario on pelottava tälläkin kertaa, on ainakin keskustalaisten tärkeää pitää tässä asiassa turpansa kiinni. 

Se, että kukaan "älykäs ihminen" ei tunne ketään perussuomalaista äänestänyttä
Alleviivaa kiusallisella tavalla kansan kahtiajakoa.

Keskustalaiset, pois pudonneet, kansanedustajat
Varmaan hieno fiilis tietää, että viimeksi teitä äänestäneet tyypit kokivat tällä kertaa perussuomalaiset ehdokkaat paremmiksi. Sama koskee kyllä muutamaa vihreääkin, vaikka ko. porukka aika kiivaasti muuta haluaisi väittää. 

Finnish-refugee center of vittu London
AIVAN HELVETIN HIENO HOMMA, ETTÄ PAINUTTE VIIMEIN VITTUUN!!!!

Suomen tuleva pääministeri
Nyt on helvetin lähellä tilanne, jossa maan pääministeriksi tulee uskottavuussyistä ääntään madaltava siloposkinen sössöttäjämikkihiiri. Epäilemättä kansa on saamassa sen, mitä ansaitseekin.

P.S. Paavo Väyrynen, helvetin hieno homma, että painuit vittuun. Kai tajuat, että tätä voidaan myös tulkita presidentin- ja minä tahansa muuna vaalina, johon ajattelit osallistua?

37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eli tämän perusteella Atpo on persujen listoilla juuri rannalle jäänyt, mutta puolueen menestyksessä uiva kaupunginvaltuutettu. Pasa sen sijaan ihannoin salaa Kikeä, mutta ei ole kehdannut vielä vaihtaa puoluetta demareista.

Pääomatuloiksi kirjoitti...

AAMEN!

Anonyymi kirjoitti...

Olen Mensan jäsen. Olen myös äänestänyt Perussuomalaista ehdokasta, tosin en näissä vaaleissa, koska löysin vielä radikaalimman ehdokkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ai kolme kestävää perustelua? Minun edustajani osaa 1) lukea 2) kirjoittaa 3) puhua.

Arvoista viis, niitä nyt on kaikilla, mutta on se vaan urpoa äänestää tyyppejä joilla ei ole edes teknisiä edellytyksiä harjoittaa kansanedustajan tointa.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu täydellistä!

Anonyymi kirjoitti...

lähinnä viitaten tuohon karpelaan... siitä tuli toisella kaudella ministeri--> oli jo oppinu hommia, ja ihmisetkin "hoksannu" että osaa ehkä jotain tehdä ku kerta pääsi toiseenkin kertaa edariin...

Anonyymi kirjoitti...

Aika vihasta tekstiä. Get a life.

Anonyymi kirjoitti...

Ah, persut. Vanha kunnon "kaikki on kaikkien muiden syytä paitsi meidän" -puolue. Kyllä kansa tietää.

Anonyymi kirjoitti...

"Ai kolme kestävää perustelua? Minun edustajani osaa 1) lukea 2) kirjoittaa 3) puhua."

Hienoa, että sinulle riittää koulutettu apina ehdokkaaksi. Ehkäpä meillä persuja äänestäneillä on korkeammat vaatimukset.

"Arvoista viis, niitä nyt on kaikilla, mutta on se vaan urpoa äänestää tyyppejä joilla ei ole edes teknisiä edellytyksiä harjoittaa kansanedustajan tointa."

Kansanedustajan kelpoisuusvaatimus taitaa olla suomalainen ja täysi-ikäinen.. vai oliko muuta?

Anonyymi kirjoitti...

1) Populismi on masentavaa ja vielä masentavampaa on että se upposi näin täydellisesti. Esimerkiksi joku kehitysavun määrä on mitätön ongelma sen rinnalla että Suomi kuluttaa 50mrd € joka ikinen vuosi omiin sosiaalimenoihinsa. PS-politiikka on lähinnä kasvattamassa tätä pottia tulosiirroin, se ei todellakaan poista ongelmaa vaan lisää sitä.

2) Suomen ainoat todelliset toivot selvitä tulevaisuudessa voittajana ja säilyttää korkea elintaso ovat menestyvä vientiteollisuus ja ulkomaisten investointien saaminen. PS-politiikka ei nyt ihan varsinaisesti tätä kehitystä aja, tuskin tarvitsee selittää.

3) Kyllä, valtiomiehen (tai -naisen) olisi syytä olla varsin älykäs. Päätökset jotka koskettavat koko yhteiskuntaa pitäisi olla analyyttisia ja perustua järkeen. En tunne Kike Elomaata, mutta jos vertailen hänen saavutuksiaan Sauli Niinistön kokemukseen ja saavutuksiin valtiomiehenä, antaisin mielummin Saulin päättää minun arkeani koskettavista asioista.

Tämä on kuitenkin demokratiaa, joten turha kenenkään on itkeä kun Kikestä leivotaan viestintäministeri. Turha on myöskään itkeä sitten kun Kike kieltää vihaiset blogit ettei lapsiin satu.

Anonyymi kirjoitti...

"Populismi on masentavaa ja vielä masentavampaa on että se upposi näin täydellisesti. Esimerkiksi joku kehitysavun määrä on mitätön ongelma sen rinnalla että Suomi kuluttaa 50mrd € joka ikinen vuosi omiin sosiaalimenoihinsa."

Ymmärrätköhän ollenkaan, minkälaisen kuvan itsestäsi ja muista innokkaista antipersuista tuolla kommentillasi annat, kun väität pelkkien sosiaalimenojen olevan saman suuruinen kuin koko valtion budjetti ja samaan aikaan ylimielisesti valittelet kuinka helposti populismi on uponnut kansaan?

1) http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2010/07/budjettiesitys_on_reilusti_alijaamainen_1862044.html

Mitä tulee kehitysavun ja maahanmuutonkustannusten merkittävyyteen, niin koska valtion tulot ovat 40 mrd, kehitysapu 1 mrd, lähialuetuki 300 milj ja maahanmuuttokulut helposti reilusti yli 500 milj, tuosta saadaan 2 mrd / 40 mrd = 5 eli valtion tuloista heitetään joka vuosi 5% kehitysapuun ja maahanmuuttoon. Jos 5% on sinusta täysin mitätön osuus tilanteessa, jossa valtio velkaantuu ennätysvauhtia, niin olkoon sitten niin.

"Suomen ainoat todelliset toivot selvitä tulevaisuudessa voittajana ja säilyttää korkea elintaso ovat menestyvä vientiteollisuus ja ulkomaisten investointien saaminen. PS-politiikka ei nyt ihan varsinaisesti tätä kehitystä aja, tuskin tarvitsee selittää."

Yritä nyt kuitenkin, millä tavalla vaikkapa Arhinmäen tai vihreiden linja toimisi paremmin? Jari Sarasvuo piti persuja yritysystävällisempänä puolueena kuin SDP:tä ja Kokoomusta parhaimpana vaihtoehtona yrittäjille.

"Kyllä, valtiomiehen (tai -naisen) olisi syytä olla varsin älykäs."

Kike Elomaa voi olla samassa sarjassa Karpelan kanssa, mutta muina persujen ministeriehdokkaina on äänestyksen jälkeen nostettu esille professoria, dosenttia ja filosofian tohtoria. Koulutus ei tietenkään ole varma todiste älykkyydestä, mutta eivätköhän tuon tason ehdokkaat persuilla ole ihan yhtä kelpoja siinä missä muidenkin puolueiden ehdokkaat.

Anonyymi kirjoitti...

Niin että persujen ehdokkaat ei ole teknisesti päteviä vai? Eli väitetään kaikkien muiden puoluedeiden kaikkien ehdokkaiden olevan päteviä? Uuspaavalniemi... Arto Bryggare.. Jani Toivola.. Mikko Alatalo.. ja kaikki muut turhat ehdokkaat (unohtamatta näitä: Vanhanen, Karpela, Jäätteenmäki jne jne.) Persujen kannatus johtuu ainoastaan siitä että muut puolueet ryssivät vaaliohjelmansa totaalisesti. Sopii muiden siis vaan katsoa sinne peiliin ja syytellä itseään, eikä tymiä äänestäjiä.

Anonyymi kirjoitti...

1) Sosiaalimenot:

http://www.stm.fi/stm/toiminta_ja_talous/sosiaalimenot

Mikä tuossa on niin epäselvää?

Persut haluavat nostaa mm. eläkkeitä. Se on tulonsiirtoa. Ks. esim alle 40-vuotiaiden työkyvyttömyyseläkkeelle jääneiden määrän kehitys viimeisen 30 vuoden ajalta. Samalla voit googlailla siihen palavat kustannukset. Onko ihmiset huonompia tai sairaampia nykyään? Ei vaan on uusi vaihtoehto: elää toisen rahoilla. Ei voi sanoa enää että "tee työtä ahkerasti niin vaurastut." Siinä on ongelman ydin.

2) Vientipolitiikkaan ja etenkin investointeihin vaikuttavat ulkosuhteet, yhteisöverotuksen, eläkemaksujen, koulutuksen jne kehitys. Miksi vaikkapa IBM investoisi suomeen? Parantaako persu-politiikka tilannetta? Ei. Persupolitiikka todennäköisesti nostaa yrittäjän kustannuksia, poistaa porkkanoita ja tekee suomesta entistä luotaantyöntävämmän ulkomaisen investoijan silmiin. Vasurit olisivat varmasti vielä pahempi vaihtoehto, mutta ei se tee persuista hyvää. Ja tämä asia on ultratärkeä, paljon tärkeämpi kuin 500 mamun saaminen pois suomesta.

3) Ehdokkaista: Yrittäkää ensin erottaa tämä keskustelu puolueiden agendasta. Sen jälkeen: ei toisella ääliöllä voi todistaa toisen ääliön olevan pätevä. Minusta hyvät persu-ehdokkaat voivat olla hyviä valtiomiehiä. Aivan kuten huono kokoomuslainen voi olla aivan paska. Persujen lista ei vain vakuuta. Mm. Kike Elomaa ja Saarakkala kärkiniminä.

Anonyymi kirjoitti...

Persujen sekoilu saattaa aiheuttaa koko euron arvon alenemisen joka tahollaan auttaa vientiä! :)

Kunhan nyt markkaan mentäisi.

Anonyymi kirjoitti...

1) Näköjään on kovin epäselvää, jos ensimmäinen googlattu luku lyödään pöytään ja julistetaan "Suomen kuluttavan" niin paljon sosiaalimenoihin - esitetyssä luvussa kun oli mukana mm. yhdistysten ja järjestön kulut, joten SPR:n joulukeräykseen lahjoittamasi roposet olivat niitä "kuluja", joita juuri kauhistelit. Samalla logiikalla yksittäisten kansalaisten tai yhdistysten kehitysmaille lahjoittamat avustukset pitäisi ottaa huomioon laskettaessa kehitysavun suuruutta (ei, siinäkään ei olisi mitään järkeä).

Kehitysavun suuruus ei tietenkään ole samassa luokassa sosiaalikulujen kanssa, mutta eipä ole sitten mikään muukaan. Portugali-takaus, puolustusmenot, kansanedustajien palkankorotukset, puoluetuet, ALV:n muutos, jne, voidaan puolittaa tai tuplata, koska nehän ovat joka tapauksessa mitättömiä sosiaalimenoihin verrattuna, eikö niin? Minkä takia ennen vaaleja Kok/Kesk etunenässä edes puhuttiin mitättömästä Portugali-takauksesta, joka on pahimmillaankin vain reilun miljardin kertakulu, kun taas sosiaalimenot ovat joka vuotuinen ja kasvava menoerä? Edellisessä allituksessa taisikin istua pelkkiä populisteja.

2) Huh huh, kuvitteletko todellakin IBM:n investointien Suomeen olevan kiinni siitä, onko PS vaikuttamassa verolinjauksiin? IBM:n pääinvestointikohteet ovat suunnalla Intia, Kiina, Brasilia, jne, niiden kanssako meidän pitäisi yrittää kilpailla verotuksella ja työvoimakuluilla? Ja vihreiden (energia)verolinjaukset tai kepun risupaketit olisivat auttaneet tässä kilpailussa miten? Lisäksi HS uutisoi, että kansanedustajien suuri enemmistö haluaa muuttaa eläkeläisten taitettua indeksiä, joten miksi syyttää vain persuja eläkeläisten etujen huomioimisesta?

Ja jos kilpailukyvystä puhutaan, niin se "mitätön" kehitysapu on muuten tuplasti TEKESin budjetin verran euroja ja kehitysapu+lähialuetuki+maahanmuutto syökin jo suuruusluokkaa TEKES+AMK:t. Maalaisjärjellä ajatellen Suomen kilpailukyvyn ja yristysten menestymisen kannalta jälkimmäiset olisivat parempia investointikohteita kuin maailmanparannusprojektit ja huussien rakentelu Afrikassa.

3) Kyseenalaistat ensin Elomaan ja vertaat häntä Niinistön ja kun huomautetaan, että julkkisedustajia on joka puolueessa ja persuilta löytyy myös erittäin korkeasti koulutettujia ministerikandidaatteja, alatkin yht'äkkiä puhumaan puolueiden agendasta. Tyypillistä keskustelutaktiikkaa, joka voi toimia samanhenkisessä kaveriporukassa, kun vaahdotaan omista jumittuneista lähtökohdista, mutta ei missään nimessä rakentavaa eikä tarjoa mitään mahdollisuuksia henkilökohtaisella tasolla uuden oivaltamiseen.

Koska keskustelu junnaa perusteissa, jääköön osaltani tähän, mutta todettakoon, että ensimmäisen vastineeni kirjoitin lähinnä siksi, että se persujen demonisointi, mitä monet tekevät (en tohdi yo. anonyymin sentään persuja demonisoineen, enintään mollanneen rankasti), on kovin naurettavaa huomioiden, että aivan PS:n linjauksia vastaavia vaateita ovat ehdottaneet lähes kaikki muut puolueet (ehkäpä talouspuolella Kokoomusta ja jossain määrin Keskustaa lukuunottamatta). Miksi siis kauhistella vain persuja, jos samoja linjauksia eri muodossa löytyy useammaltakin kilpailijalta?

Ilmeisesti kuitenkin yo. anonyymi on kok/kesk äänestäjiä, joka ei vieläkään ymmärrä, että PS keräsi ääniä mm. siksi, että ihmiset eivät olleet pääsääntöisesti huolestuneita vientiteollisuuden eduista eivätkä yritysten kilpailukyvystä vaan kasvaneesta eriarvoisuudesta, epäoikeudenmukaisuudesta, alati suurenevista tuloeroista ja rahojen kiihtyvästä lapiomisesta maan rajojen ulkopuolelle, puhumattakaan pettymyksestä vaalirahakohuun, jätevesilakiin, jne, listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Persujen voitto oli parasta mitä tässä maassa on tapahtunut aikoihin, ei suinkaan persujen edustamien arvojen ja linjausten takia, vaan sen herätyksen ja ravistelun vuoksi, jota se muille, itsetyytyväisyyden ja ylimielisyyden väliseen tilaan jumiutuneille vanhoille puolueille ja poliitikoille merkitsi.

Anonyymi kirjoitti...

Alkuperäinen artikkeli oli sitä itseään mitä mainostaakin eli "Kirjallinen paskaa"

Anonyymi kirjoitti...

Oleellinen kysymys on nimenomaan investointien määrä ja viennin vetävyys, anonyymi megakommenttien kirjoittaja on oikeassa, kaikki muut ongelmat ovat pieniä niiden rinnalla, eikä niiden vatkaamisesta olisi pitänyt nousta tällaista haloota (populismi). Persut (ja demarit) sen haloon nosti ja tässä ollaan.

Ilman vetävää vientiteollisuutta ja investointeja ei ole mitään muutakaan, ei mitään millä torjua sitä eriarvoisuutta ja muuta kamalaa.

Isot firmat eivät halua väkisin intiaan tai kiinaan, sen todistaa mm. Irlanti. (Irlannin talouskurimuksen taas aiheutti pääosin pankit joten älkää tuoko sitä tähän, se olisi ollut täysin estettävissä). Kukaan ei kieltäisi suomea lähtemästä kilpailuun investoinneista, paitsi persut. Ja demarit ja vasurit ja vihreät.

Kokoomuksen ja Kataisen linja olisi olisi lähimpänä oikeaa, se on vain niin saatanan epämuodikasta myöntää.

Näillä mennään, katsotaan mitä tulevaisuus tuo. Markka takaisin, rajat kiinni ja sillee.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida edellisiä, uusi Talouselämä 15/2011 nimittäin pitää persujen linjauksia varsin hyvinä ja pääkirjoitus toteaa mm:

"Elinkeinoelämä kiittelee tässä lehdessä perussuomalaisten teollisuus- ja energiapolitiikkaa."

Teot voivat olla sitten aivan toista, mutta ennen vaaleja julkaistujen linjausten perusteella ei näyttäisiä olevan syytä suureen huoleen.

Rouhiainen kirjoitti...

Puhut kyllä täyttä asiaa! Muistakaa tsekata myös mun sivut:Rouhiainen - Kotisivuja kaikille

DiR kirjoitti...

saatana kun kaikkien teidän perustelutkin pistää vituttamaan.

Mr.V kirjoitti...

Paavo Väyrynen hallitsee Suomea koko 2100-luvun.Se vitun Karjalan sammalta perseestään puskeva ikimulkku ei luovuta ennenkuin on pressa;)

glenni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Arimo Mustonen kirjoitti...

Eniten vituttaa kaikki Persut, Halla-aho liittyi puolueeseen alle vuosi sitten... Todellista sitoutumista ja vesipäät äänestää kun se on sanonut että ei pakolaisia, Toni Halme oli yksi hyvä esimerkki siitä miten mene verorahat hukkaan, nyt näitä jauhopäitä on siellä vielä enemmän....

Anonyymi kirjoitti...

"Kyllä, valtiomiehen (tai -naisen) olisi syytä olla varsin älykäs. Päätökset jotka koskettavat koko yhteiskuntaa pitäisi olla analyyttisia ja perustua järkeen"

Ajatus on oikea mutta se on jätetty ikävästi puolitiehen.

Älykäs ihminen joka käyttää kaiken älynsä oman taustajoukkonsa rikastuttamiseen (vrt. Katainen/Kok) samalla tietoisesti köyhdyttäen muita, ei ole valtiomies lainkaan, vaan varas.

Siinä kohdassa niiden kannalta joilta rahat otetaan, varkaan älystä ei ole mitään muuta kuin haittaa.

Tämä myös kiusallisen selvästi edellisen hallituksen tulonjakopolitiikasta käy ilmi: Rikkain 10% kansasta lisäsi osuuttaan koko kakusta tuplaksi ja arvatkaapa kuka sen menetti, käytännössä kokonaan?

Aivan, köyhin puolikas. Palkansaajan ostovoima onkin jo Romanian tasolla, samalla kun rikkain prosentti on rikastutunut moninkertaisesti.

Sekö on "hyvän valtiomiehen" tunnusmerkki että otetaan köyhiltä ja annetaan ultrarikkaille? Tai edes älykkään?

Siihen Kataisen "tasvero" nimittäin tähtää: Se tasavero on euroja, ei edes prosentteja ja mallia voit katsoa jo nyt autoverotuksesta, polttoaineveroista tai energiaverotuksesta. Jokaisessa on euromääräinen vero, ALVin lisäksi tottakai.

Anonyymi kirjoitti...

"Isot firmat eivät halua väkisin intiaan tai kiinaan, sen todistaa mm. Irlanti. "

Ei todista. Ei yhtään.

Irlannissa sait 10 vuoden verovapauden kaikesta ja lisäksi 50% investointitukea EU:lta. Siis lahjarahaa ja verottomuuden.

Tilanne, jota Suomi ei saa eikä tule koskaan saamaan.

Kun Suomessa palkansaajan sivukulut ovat lähes 2 kertaa palkka, on selvää, että kukaan täyspäinen ei tänne investoi yhtään mitään, ei edes ns. suomalainen yritys.

Tämä on erittäin selvästi myös nähtävissä, todellisuudessa.

Kun kulurakenne on tällainen ja siitä huolimatta palkansaajan ostovoima on Romanian tasolla, on selvää, että Suomi teollisena yhteiskuntana lakkaa olemasta varsin nopeasti, puhutaan kymmenistä vuosista: Vain ruokakaupat jäävät.

Anonyymi kirjoitti...

"Kokoomuksen ja Kataisen linja olisi olisi lähimpänä oikeaa, se on vain niin saatanan epämuodikasta myöntää."

Sitä linjaa hähtiin jo 4 vuotta ja miten kävi: Palkansaaja köyhtyi Romanian tasolle ja rikkain prosentti kasvatti osuutensa BKT:sta kaksinkertaiseksi.

Kerropa minulle että _kenen kannalta_ tällainen linja on oikea?

Yhtään uutta investointia Suomeen se ei tuonut, vain olemassaolevan kakun uusjaon: Ultrarikkaille tuplasti ja kaikilta muilta pois sama määrä ja vähän ylikin.

Missä todellisuudessa voi elää kun ei osaa edes kansantalouden perusmittareita lukea?

Tämä on juuri se syy miksi tiedostava kansa äänesti Persuja: He eivät ole suurpääoman sätkynukkeja niinkuin Katainen ja Kokoomus noin ylipäänsä.

Joka Kataisen "annetaan 12 miljardia takauksia eli lahjoitusta (Portugalille, Irlannille,Kreikalle jnpp.) koska pankeille voi tulla muuten tappiota"-linjauksesta kiusallisen selvästi näkyy.

Anonyymi kirjoitti...

Ampukaa ittenne niin päästään teistäkin joka vitun asiasta valittajista eroon. Ihan vitun sama kuka siellä eduskunnassa on samaa paskaa ne silti päättää.

Anonyymi kirjoitti...

Joo. Persut tais huomata muiden puolueiden ohella, että eläkeläisten nuoleskelu kannattaa. Niitä on niin vitusti ja kohta vielä enemmään. Samaan aikaan kasvaa myös niiden määrä, jotka on jo kolmannessa polvessa tekemättä mitään. Yhteiskunta maksaa, mutta tokihan sosiaalielätti arjalainen pullanaama kokee olevansa arvokkaampi ihmisenä kuin joku mamu, vaikka nyt tää mamu kävisi ihan töissäkin. Perinteiset arvot jyräävät, ja tyhmät läskit lisääntyy ankeissa lähiöissään tuottaen lisää läskejä huonotapaisia ja keskittymiskyvyttömiä ongelmalapsia. Miniteriksi tarjoutuu joku hoituripieni, jonka aviomies on talousrikollinen ja jonka kulttuuriteot ovat luokkaa pikkutuhma paskaiskelmä. Ja persujen yrittäminenkin tuntuu olevan lähinnä sitä, että nostetaan EU-tuet, ja sitten kun ne loppuu, keskitään jotain muuta tukea. Eiks nää sahat ihan perinteisesti tapaa palaa vuosittain omistajien fyrkan loppuessa? Ei tarvitse olla Einstein tajutakseen, että tää ei ehkä ihan luo sijoittamiseen kannustavaa ilmapiiriä noin kansainvälisesti ajatellen. Uusia innovaatioita ei synny, ja töissäkäynnin motiivi loppuu kohta meiltä muiltakin, kunhan veroprosentti ruuvataan kahdeksaankymmeneen, jotta saadaan rahoitettua kaikki tulonsiirrot puolilukutaidottomille neliönaamoille. Tän tangomarkkinaporukan ei todellakaan tulisi päättää yhtään mistään. Missään. Koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

se. on. tyhmiä.

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Valittaja kirjoitti...

Kansa on tahtonsa ja mielipiteensä sanonut! Nämä villapaitaälykköpellet ovat omaa luokkaansa. Jos ei vaalitulos miellytä voi vaikka muuttaa äiti venäjän syliin.

Anonyymi kirjoitti...

kauheesti vittu sanaa. :D eikö muu kelpaa?

Anonyymi kirjoitti...

aha! jos sua ei nyt sitte pätkääkään kiinnosta et jotku saattaa suutttuu tollasesta haukkumisesta ni kannattaa lopettaa blogin pito jos sulla ei oo muuta tekemistä ku vaan haukkua KAIKKIA!

Anonyymi kirjoitti...

mä oon varmaa ainoo joka ei tiiä mikä persu on ja ei jaksa googlata sitä.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Perseeseen kyrpä saatanan homot

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vituttaa saatanan paskat

Anonyymi kirjoitti...

Persut haissoooooooooooooooooo.