tiistai 24. helmikuuta 2009

250 päivässä

Siis mitä vittua?! Pasan kanssa ollaan jo unohdettu tää koko vitun blogi (no tää nyt varmaan on käyny selväks jo vähän uunommellekin porukalle), mutta niin vaan Googlen analytiikan mukaan tänne tulee 250 sivulatausta päivittäin. SIIS KAKSSATAAVITUNVIISKYMMENTÄ!!! Eilen oli 258... ei vittu.

Siis miks vitussa te täällä oikein käytte? Me ei olla tehty tän blogin eteen yhtään vitun mitään jonkun helvetin marraskuun jälkeen ja silti täällä on enemmän lukijoita, kun jonkun runkkari-Vanhasen pääministeriblogissa. MAHTAA MATTI VITUTTAA?

Toinen vituttava homma on, että joskus ihan vitun kauan aikaa sitten (no kato nyt vaikka tää vitun linkki, jossa on sulkeetkin näköjään mukana) pidin jonkun vitunaikasen lukijakyselyn, jonka voittajatkin arvoin joskus joulukuussa. Ongelmallista hommassa on enää se, että mulla on kasa nimimerkkejä, jotka tonne osallistu (tai on jotain sähköpostiosotteitakin, koska jotkut vastas tonne evk@gaymail-osotteeseen, jonka palvelimet tänään päivällä muuten kusi ihan maajoukkueena). No, tossa noita meidän ykköslättyjä nyt on muutama ja oisin ihan vitun innoissani lähettämässä niitä, mutten jaksa nähdä oikein paskaakaan vaivaa selvittääkseni, keille vituille ne nyt laittais.

Näköjään luit tänne asti. Tämä ei ollut mikään "nyt tää blogi on hengissä taas"-teksti. Lue niitä Cityn paskakolumneja, jos aihepiiri edelleen kiinnostaa. Tai kato vaikka tää. Ihan vitun huuruista.

14 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Jos on kovin vaikee päättää mihin niitä lämäreitä lähettäis niin mä voin vinkata, että

zepander@gmail.com

osaa ottaa vastaan 1 kpl aika iloisesti. Tai siis vituttaahan se tietty, mutta kunhan vääntelen suutani ratkiriemuasentoihin. "Kiitti" vaan jo näin etukäteen tai jotain. VatEVÖ.

Anonyymi kirjoitti...

Noh, ihmiset nyt lukee vaikka mitä, jos siellä vaan mainitaan kaksi tärkeää asiaa suomalaisille: Paska ja vittu.

Mitä useemmin, sen parempi. Sen jälkeen ne voi juosta valittamassa kun joku sanoi/kirjoitti paska tai vittu.

Anonyymi kirjoitti...

Tahdomme Pasan räyhäämään. Haista vittu, Anaali-Atpo

Anonyymi kirjoitti...

paskaa, kirjoitusvirheitä lol

Anonyymi kirjoitti...

Petri Nygård tekee tänävuonna vittu cambäkin! vaikkei missää ollukaa... mut jäätte iha kakkoseks,,,

Anonyymi kirjoitti...

älkää ny ihmeessä hyvää blogia lopettako ...ttu

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitun vittu taas. Nyt te vittupäät keksitte sitte lopettaa koko touhun. Vittu jos tänne ei ala tekstiä tulemaan niin menen oikeasti lukemaan valtakunnan ykkösmatin eli kavereiden kesken pelkän päämatin blogeja. Vittu!

Anonyymi kirjoitti...

nomutta.. aivan aluksi tahtoisin kiittää siitä, että joku ylipäätään viittii jaksaa uskaltaa olla sitä mieltä, että kaikki vaan vituttaa. Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan järjetön sivu...
Miten kellään voi olla aikaa tuommoiseen hölmöilyyyn?

Anonyymi kirjoitti...

250 sivulatausta? LOL! Uniikit luokkaa 20-50? hah!

Anonyymi kirjoitti...

vittu. minne ihmiset googlella päätyy, sinne muutkin päätyy entistä useammin. mutta olen ehdottomasti kiitollinen että muutekin olivat tätä linkkiä klikanneet jotta minäkin "vituttaa" hakusanalla löysin tämän "blogin". suurkiitos

Anonyymi kirjoitti...

VITUTTAA niin ANKARASTI et mulle voi laittaa sen vitun lämärin (julia_uke@hotmail.com), ennenku vitutus on niin huima et RÄJÄHDÄN!

Anonyymi kirjoitti...

Vittu perkele hevonen raiskaa minut kyrvällä suuhun ja perseeseen

Anonyymi kirjoitti...

Minuakin vituttaa saatanat. AAAAaaaaaa perkele