keskiviikko 27. elokuuta 2008

Haistapa...

Pasa vittu!

Helvetin hauska kirjottaa tätä paskaa yksinään. Meidän kapeille harteille kasataan yhä paineita tekstin tuottamisen suhteen ja mikä on sun kontribuutio tähän? Ei mikään. Eikä mitään.

Mä en jaksa edes kiroilla tän tilanteen takia.

Sen sijaan ne vähät lukijat, jotka vielä ovat viitsineet tätä lukea: tässä teille jokaiseen kuolevaan ilmiöön kuuluva asia, lukijakysely. Koska harva teistä päätyy tähän vastaamaan (ymmärrettävistä syistä), niin en ota suurempia paineita tän muotoilemiseen.

Siispä halukkaat, lähettäkää vastauksenne sähköpostilla (myös tähän kommentoiminen lsaketaan viestiksi) tohon enitenvituttaakaikki-osoitteeseen, joka tossa sivulla näkyy. Soveltuvia kysymyksiä voisivat olla vaikka:

-miksi vielä seuraan tätä paskaa
-mikä tässä on eniten perseestä
-mikä ei
-mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat
-miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä

Ja kysymysmerkki tähän perään.

Oikein (mitä se sitten tarkoittaakaan) vastanneiden kesken arvomme 3 signeerattua (tai neljä signeeraamatonta) Eniten vituttaa kaikki -kirjaa. Jos siis satutte jotain vastaamaan, niin jättäkää joku merkki itsestänne, niin voimme kysyä, mihin postitetaan.

Myös kaikki muut vastaukset huomioidaan. Antakaa siis palaa vaan. Lupaamme lukea kaiken. (no Pasa nyt tuskin lukee mitään)

41 kommenttia:

Lazzu kirjoitti...

Seuraan tätä paskaa siksi kun tuli otettua tuo helvetin RSS syöte Google Readeriin, joka sekin on yksi saatanan vihonviimeinen laite johon onnistun tuhlaamaan joka päivä vähintään tunnin hukkaan.

Eniten perseestä tässä on se ettei näitä helvetin postauksia tule useammin. Toisaalta ymmärtäähän sen että suuri vitutus pitemmän päälle alkaa vituttamaan. Kokemusta on saatana.

Ei tässä oikein muuta ole niin perseestä kuin, että jotkin blogaukset ovat kuin omasta elämästä.

On se ny saatana. Pisti vituttamaan tämmöinen tyhjänpäiväinen vastaus. Ihankun ei olisi parempaakin tekemistä. Ootte te yksiä perkeleitä kun saatte perusjantun tällä tavalla kirjoittamaan jotain turhaa paskaa nettiin.

Anonyymi kirjoitti...

-miksi vielä seuraan tätä paskaa

Samaa paskaa kuin ylempänä.

-mikä tässä on eniten perseestä

Se sama paska jatkuu. Lisäksi lukisin mielelläni enemmän kannanottoja päivän uutisiin. Esim. miksi Olympialaisista ei kirjotettu mitään tai Johanna Tukiaisesta on vaiettu sitten skandaalin alkutulen.

-mikä ei

Parhaimmillaan parasta paskaa. (Viimeksi esim. se yo-kirjoitus.)

-mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat

En tunnista kumpi on kumpi. Varmaan kivoja.

-miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä

Olitte varmaan kännissä.

Anonyymi kirjoitti...

En mä tätä varsinaisesti seuraa. Just nyt mulla on HELVETIN tylsää töissä, joten aloin sitten lukemaan blogeja viimein päädyin tänne. Oon mä täällä kyllä ennenkin käynyt, mutta koska näitä juttuja ei voi lukea kovinkaan montaa putkee, niin visiittien väli on melko kohtuullinen.

Ai mikä on eniten perseestä? Teidän jutut toistaa itseään, toisiaan ja kaikkia mukahauskoja avautujia SUOMI24-sivustolla (tai ne saattaa kyllä toistaa teitä, donno) ja lisäksi te toistatte toisianne ja muistuttatte noin kirjoitusasun perusteella aikalailla yksillä aivoilla varustettuja siiamilaisia kaksosia, että välillä pistää miettimään onko homman takana todella vaan yksi elämäänsä kyllästynyt, luonnoliseen valintaan uskova, maailmaan pettynyt lukiopoika. (kas, vastasinkin samalla jo kohtaan 4)

Se, mikä taas ei ole ihan perseestä, on ajatus, että miehilläkin (olettaen, että olette edes jollain tavalla yhteyksissä siihen sukupuoleen?) voi olla PMS, sillä teillä selvästi on, 24/7

Mua ei oikeestaan kiinnosta, et miten te tän homman keksitte. Ihan hyvä vaan, jos on joku kanava olemassa, ettei tarvii lähtee entiseen (tai nykyiseen) kouluun ampumaan opettjia jotka ei ymmärtänyt teidän neroutta ja kanssaopiskelijoita, jotka ei myöskään ymmärtäneet ja kiusas ja hyljeksikin vielä.

Ana kirjoitti...

Te ootte niin mussuja. Ja mä tykkään ilmaisista kirjoista.

Anonyymi kirjoitti...

Te ootte viihdyttavia, sen takia tata seurataan. tosin samalla henkayksella taytynee sanoa etta olette menneet alamakeen. Tieda onko sitten kyse ryppy teidan kahden valisessa rakkaudessa vai whatnot, mutta.. niin.

kysymysten vastaailuun:
-miksi vielä seuraan tätä paskaa - no siksi kun vituttaa eniten kaikki ja haluan nauraa.

-mikä tässä on eniten perseestä - tekstien vahaisyys ja yleinen "nyt vituttaa, joten en jaksa kirjoittaa" asenne. Koittakaa nyt vetaa se sormi perseestanne ja action!

Ja Tukiaisjuttuja ois tosi tietty hauska lukea...

-mikä ei - viihteen laatu.

-mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat - onko teilla joku identiteettikriisi vai miksi kyselette taysin turhia ja olemattomia kysymyksia? olkaa homoja, rakastavaisia, tai kavereita, aivan sama mulle. ei taa mikaan kauniit ja rohkeat ole, jos haluan ihmisten valista ihmissuhdedraamaa seurata, laitan toosan paalle.

-miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä - mika tassa nyt muka on niin perseesta? tehan ootte saatana kultti-ilmio parhaimmillaan, juuri sellainen mita suomi kaipaa. Eiko paa kesta julkisuutta??

Jatkakaa, PLEASE. jotain pelastusta kuiviin ja tylsiin ja sateisiin syyspaiviin.

nozick kirjoitti...

-miksi vielä seuraan tätä paskaa

**ttu kun sen ymmärtäisi edes omia idioottimaisia ajatuskulkujaan. Mutta ei. En kerta kaikkiaan ymmärrä miksi seuraan tätä paskaa.

-mikä tässä on eniten perseestä

Eniten perseestä on, että te saatanan laiskat pellet ette jaksa päivittää.

-mikä ei

Tekstit ei ole kovin perseestä. Ainakin ne on paljon vähemmän perseestä kuin muut suomalaiset blogit.

-mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat

Ne on jotain urpoja jotka osaavat kirjoitaa vitutuksesta.

-miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä

Teette varmaan samoja hommia kuin minäkin. Tunnelmat on ainakin samat.

Anonyymi kirjoitti...

-miksi vielä seuraan tätä paskaa
Ihan vaan huvikseni, kun ei töitäkään jaksa tehdä. Satun vielä olemaan tämmönen myöhäisherännäinen, joka ylipäätään löys tän jutun vasta pari kuukautta sitten. Eli ette nyt saatana ainakaan lopeta tätä mulkvistit. On kattokaas RSS syötteet ja kaikki prkl.

Miltähän muuten noi 2007 jutut olis kuulostaneet (tai näyttäneet siis, kirjotettu sana nyt vittu miltään kuulosta), jos olisin tosiaan lukenut ne sillon enkä tällai viiveellä uusimmasta vanhimpaan... Varmaan ihan yhtä paskalta.

-mikä tässä on eniten perseestä
Se, että pystyy samastumaan liian moneen vitutukseen. Havaitsee kuinka paljon asiat vituttaa.

-mikä ei
kts. edellinen

-mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat
Selkeästi liikaa kiroilevia hassuja setiä. Oletan siis teidän olevan miehiä jostain syystä. En tiedä miksi.

-miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä
Helposti. Ihminen on loppujen lopuks aika tyhmä ja säälittävä eläin.

Nikke kirjoitti...

Seuraan, koska seuraamani blogit sisältävät keskimäärin pelkkää paskaa, mutta vain keskimäärin ja siksi voikin pettyä. Tämä toisaalta osuu tuohon keskiarvoon keskimäärin joka kerta. Sitä siis saa mitä tilaa.

Sen lisäksi kun voi jälkeenpäin todeta etten onneksi kirjoita tätä itse, niin vituttaa vähän vähemmän. Tai sitten ei.

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan tätä paskaa koska vituttaa itseäkin lähes poikkeuksetta kaikki ja tämä voisi olla ihan hyvin meikäläisen kirjoittama blogi. Melkein vituttaa sekin, etten keksinyt tätä ennen teitä. Toisaalta varmaan sekin vituttaisi kirjoitella moista tuubaa päivästä toiseen. Sen sijaan piinaan vitutuksellani onnettomia opiskelukavereitani tai työkavereita, joita tällä hetkellä ei edes ole, koska ei ole töitä, vittu.

Paskintahan tässä teidän blogissa on se, ettette enää päivitä tätä, ja jos päivitätte, niin samaa tunnetta ei enää ole kuin alkuaikoina. En enää muista mitä kysyttiin.

Niin ja palkintojanne en kaipaa.

Anonyymi kirjoitti...

-miksi vielä seuraan tätä paskaa

Jos välillä satutte julkaisemaan jotain hyvääkin settiä.

-mikä tässä on eniten perseestä

Kun ette oikein uskalla ottaa kunnolla kantaa. Helppoa se on täältä haukkua vaikka ameriikan meininkiä, mutta kokeilkaapa puuttua vaikka Halosen linjavetoihin. Se vaatii jo munaa.

-mikä ei

Välillä tulee hyvääkin settiä.

-mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat

Toinen on enempi nörtti ja toinen vähempi.

-miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä

kts.edellinen

Kunto Kortilla kirjoitti...

-miksi vielä seuraan tätä paskaa
JOSKUS TEKIS

-mikä tässä on eniten perseestä
TOISINAAN SITTEN TAAS EI

-mikä ei
JOSKUS MÄ TEEN JA TOISINAAN TAAS EN

-mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat
VIILAAt JA HÖYLÄÄt JA RAKASTAt VAIN. VIILATEN JA HÖYLÄTEN te MUHItte AAMUUN ASTI AIN

-miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä
MENnItte PAINIMALLA KÖÖKKIIN TULItte TAKAPERIN HALLIIN,
SAItte HERKKUJA SORMIIN, NE PYYHItte SALIN SEINIIN

Joskus vituttaa, toisinaan taas ei. Nyt on ollut täällä näköjään enemmän toi ei. Parempi ois, jos ois, tai sitten ei. Ihan sama.

Anonyymi kirjoitti...

Vastauksia kysymyksiin:
koska minuakin vituttaa ja usein, joskus jopa samat asiat kuin herroja (?) P&A ja vaikka ei juuri ne asiat silloin vituttaisikaan, niin ainakin usein naurattavat. Saattaapi myös oppia uusia kirosanoja/muita rumia ja toimivia ilmaisuja.
Hidas päivitystahti on perseestä ja hiukan on ehkä alkuaikojen vitutus tai ainakin sen ilmaiseminen kärsinyt inflaatiota - lisää verbaalitykitystä siis kehiin.
Ai mikä ei ole perseestä: kuten joku aiempi kommentoija totesi: tämä on edelleen parempi kuin suurin osa muista blogeista.
Pasa ja Atpo ovat oletettavasti miespuolisia kohtuullisen kyrpiintyneitä henkilöitä, joille jo melkein näiden kirjoitusten perusteella antaisin pesää.
Täm koko vitun kyselyhän oli silkkaa kalastelua kehukaa meitä/haukkukaa meitä kunhan nyt vittu jotakin kommentoitte, että paha sanoa "miten joku voi keksiä jotakin joka on näin perseestä".
Mutta joo kuten Z tuolla aiemmin sanoi, olette mussuja.
Maria

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan vielä tätä paskaa, kun ei itse jaksa aina valittaa kaikesta niin on helppo tulla tänne.

Eniten perseestä on tyhjänjauhaminen. "Peniksen jatkeet" tyyli takaisin!

Hyvä vitutus ei ole perseestä.

Pasa ja Atpo ovat hyvin toimeentulevia, jotka tarvitsevat välillä vähän vapaata kiljuvista kakaroistaan.

Ai miten voitte keksiä tällasta? Komppaan anonyymiä: olitte varmaan kännissä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos arvonta sattuu, niin blogiosotehan on www.surene.vuodatus.net

Sini kirjoitti...

-miksi vielä seuraan tätä paskaa
No vittu sen kun tietäis. Miksi maailma pyörii?

-mikä tässä on eniten perseestä
Nykyisten juttujen taso alkaa muistuttaa lehmää. Toisinaan ei.

-mikä ei
Blogi saa oman vitutustason laskuun.

-mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat
Varmaan ihan perussuomalaisia juntteja niin kuin kaikki muutkin täällä.

-miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä
Varmaan sillä jollain on ollu huonopäivä? Ja miksi kaikki aina syyttävät jokua, ottaisvat ite syyn niskoilleen.

Ja mäkin voisin pelastaa kaikkien päivän ja lopettaa kommentoimisen heti alkuunsa.

Anonyymi kirjoitti...

Miten joku voi keksiä näin sulattamatonta sontaa... ja miksi seuraan sitä!?! -Siksi että oma vitun elämä tai jokun haistavitun zombiejuttu on vielä pahemaa. Haluan kuulla miten muilla vitun luusereilla menee... Ja varsinkin kun paskaltahaisevat "kaverit" ympäröivät... Jippiii!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ai ni.. unohtu sanoo et Pasa vai Mika vitun Pasa ja Atpo, aataminomena perseessä vai... helvetin hieno, (kyllä tässä muitakin) vitutta kaikki palsta. Olen uusi lukija, ja kyllä v..mäisyyttä ja haista pasta!hommia on tehty!

Anonyymi kirjoitti...

Haistakaa vittu. Ja työntäkää se paperiformaatti läpyskä perseeseen mä en sitä halua.

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti joo luette kaiken sen munanvarresta kylvetyn hienhajun jippii! Kyllä olen vitutukseen saakka lukenu kaiken v..muna..pillu jne.päitten mielipiteitä, etenkin tältä palstalta... Mun viikkottainen kohokohta!!! Että pitäkää lippu korkeella!

jukka kirjoitti...

-miksi vielä seuraan tätä paskaa

Sanokaapa se, vittu.

-mikä tässä on eniten perseestä

No paskahan se on eniten perseestä!

-mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat

Mulkkujahan te ootte.

-miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä

Eihän teillä saatana ollut parempiakaan ideoita, vittu!

Anonyymi kirjoitti...

Tiivistän vain yksinkertaisesti. Olen jäänyt tähän koukuun. Joka kerta kun itseäni vituttaa ihan huolella, tulen tänne ja jopa helpottaa. Vielä kun postaisitte useammin. Kiitos ja anteeksi.

marko77 kirjoitti...

Haistakaa itse vittu, tanan horot! Seuraan tätä paskanjauhantaa ainostaan siksi, että huomaisin muillakin menevän päin vittua!

-Mikä tässä on eniten perseestä
Ylläpitäjien lisäksi vähäinen päivitystahti - eikö teitä enempää vituta!

-Mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat
Säälittäviä teinejä, joilla ei ole omaa elämää - kuten ei minullakaan..

-Miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä

Maailmassa monta on ihmeellistä aasia. Voi vittu, näihinkin vastauksiin meni monta vitun tärkeätä sekuntia elämästä hukkaan - ei saatana!

Anonyymi kirjoitti...

Pasa on homo. Atpo on homo. Paavo Väyrinen on homo. Paavi on homo. Tarja Halonen on ho,,,, LESBO. Haistakaa vittu helvetin nahkahousu homot.

Anonyymi kirjoitti...

Lopettakaa jo molemmat koko haistavitun paskablogi. Kirjakaan ei mee kaupaksi eikä jengi halua sitä edes lahjaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Maailman nykytola on aivan käsittämättömän alhaislaatuinen ja tätäkin blogia jo kutsutaan "hengentuotteeksi" ties missäpäin Suomea sitten liikuimmekin tai emme liikkuneet. Mutta jokatapauksessa myötätuntoni on vaikeaa suunnata yhtikäs mihinkään... Kirjoittajiinko? no toki. Lukijoihinko? no hittovie. Itseenikös? ai helevetti. Sääli - se on kyllä loputonta nykyisin.

Breezer kirjoitti...

Kaikkiin yksi vastaus: Teillä on elämänasennekohdallaan tässä vitun kukkahattutätimaailmassa!

Wille kirjoitti...

Voi kyrpien kyrpä! Kirjoitin vitun pitkän kommentin ja sitten tämä saatanan peltitoosa kaatu ja kaikki katosivat. Vittu ei kirjoiteta sitten saatana. Enhän minä tätä paskaa edes säännöllisesti seuraa.

Anonyymi kirjoitti...

Olen itsekin vittuuntunut. Ja teidän kasvoton vitutus ei vituta niin paljon kuin kanssamatkustajien kasvokas vitutus. Vituttais vaan teitäkin enemmän (tai vähemmän?) että saisitte päivitettyä useammin. Jos arpaonni suosii, voi kirjalle kysellä toimitusosoitetta osoitteesta suudelmitar ät gmail.com.

Anonyymi kirjoitti...

kyllä vituttaa kun materiaali alkaa loppumaan xD

Satu kirjoitti...

Miksi vielä seuraan tätä paskaa
- Täällä on osuvia näkökulmia tavallisiin paska-aiheisiin.

Mikä tässä on eniten persestä
- Välillä kielikuvat ovat vähän liian juhavuorisia.

Mikä ei
- Kokonaisuus.

Mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat
- Kolmekymppisiä, akateemisesti koulutettuja paskakasoja?

Miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä
- Jos joku on mies, niin helposti.

Anonyymi kirjoitti...

nonih,olisko jo pikkuhiljaa arvonnan aika, kelle nalli napsahtaa ja niin pois päin?

Anonyymi kirjoitti...

Jaaa..aa nyt nimittäin veet..tututtaa ihan tosissaan. Miks miehille kaikki muu kuin parisuhde on tärkeämpää??? Miks meille muijille sanotaan et "Älä nyt vaan sano mitään mei parisuhteesta, ku mul menee muutenkin huonosti!" Niiku vittu et mitä sitten? Ja mitä jos sanonkin, mitä vittuu sä saatanan runkkari sille voit? Jos mulla menee vittu huonosti täs perkeleen siunaamassa parisuhteessa ni, sit menee sullakin... eiköhän täs ole kuitenkin kaks osapuolta. Vai???

Anonyymi kirjoitti...

Laattakke mul se kkirja. Oosote on. Saakasvili. Georgian presdent. 666 66 GEORGIA

Anonyymi kirjoitti...

-miksi vielä seuraan tätä paskaa
en jaksa seurata bb:täkään
-mikä tässä on eniten perseestä
nää jutut on ihan huonoja nykyään
-mikä ei
tähän vastaamalla voi voittaa jonkun paskan kirjan
-mitä Pasa ja Atpo mielestäsi ovat
saatanan säälittäviä kanttarelleja
-miten joku voi keksiä jotain, joka on näin perseestä
mä keksin viel joytain mikä on enemmän perseestä mut en kerro mikä

Anonyymi kirjoitti...

pupui työ ootte.

Anonyymi kirjoitti...

j apiste.

Anonyymi kirjoitti...

Pasa ja Atpo, saatana,
Vittu teitä. Ja kiitos viimeisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu. Urli jäi.

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan tätä paskaa koska muakin vituttaa koko ajan. Varmaan enemmänkin kun teitä, kun pääsette kuitenkin itkemään tänne.

Perseestä on se, että Atpo "ei diggaa vaatteiden ostamisesta". Se on "ostamista", saatanan vatipää! Tykätään jostakin ja digataan jotakin, vittu haloo.

Perseestä ei ole, että teitä vituttaa usein samat asiat kun muakin.

Pasa ja Atpo on jotain itseään täynnä olevia apinoita.

Ei tällasen keksiminen ees ole vaikeeta. Harvempi vaan jaksais jauhaa samaa paskaa näin pitkään.

T. Amalia Von Kyrpäotsa

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa kaverini luuli alter egoni kirjoittavan tätä blogia. Nih.

Anonyymi kirjoitti...

miksi ei:)